2777
2789
عنوان

دوست پسرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 46 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین اتفاق افتاده ولی میگه فعلا سرم شلوغه و درکم کن .  ولی شما بگو چه واکنشی داری وقتی طرف انل ...

منم باشم ناراحت میشم 

به نظرم فعلا راحتش بزار و یه مشغله برای خودت درست کن که کمتر درگیرش شی و بهش پیام بدی 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
وقتی یکیشون از رابطه سرد میشه بله میشه 

😕💔

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
اسمت رو بذار دخی شیطون 100 نفر فالوت میکنن

😂اینم فکریه

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
منم باشم ناراحت میشم  به نظرم فعلا راحتش بزار و یه مشغله برای خودت درست کن که کمتر درگیرش شی و ...

الان چند روزه همینجوریه میخوام بهش زنگ بزنم بگم فکر کنم یادت رفته خدافظی کنی با اینکه چند روزه رابطه رو تمومش کردی

از طریف یکی از دوستات که اون نشناسه برو

دوست خیلی صمیمی ندارم 🤦‍♀️😕

طفلی دوست پسرت دلم واسش سوخت بیچاره میشه

بیچاره منم که دارم تحملش میکنم😕✨

الان چند روزه همینجوریه میخوام بهش زنگ بزنم بگم فکر کنم یادت رفته خدافظی کنی با اینکه چند روزه رابطه ...

اینجوری دست پیشو میگیره و اگر قصد پایان دادن رابطه رو هم داشته باشه بهانه دستش میدی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

توهم سردشو سراغشونگیرزنگ نزن بهش ببین اون میزنه سراغتومیگیره 

اگرنگرفت یعنی داره میپچوندنت وباید بیخیال شی

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
اخه دوسش دارم اونم همینجور 😕

اونم همینجور؟! نه دیگه ... اونم همینجور نیست

دیگه نمیخوادت و اولویتش نیستی. عقب نشینی که ببین میاد طرفت یا نه

حتی اونقدر ارزش براش نداشتی که بهت بگه نمیخوادت. وقتتو تلف نکن براش

یه دستی بهش بزن. بگو حس میکنم آمادگی ازدواج رو ندارم و استرس دارم و باید بیشتر با هم آشنا بشیم و وقت بگذرونیم و نباید انقدر زود خانواده ها رو در جریان قرار میدادیم

ببین اون سریع میگه آره نباید زود تصمیم به ازدواج بگیریم و اینا یا اینکه با تو مخالفت میکنه و مشتاقه که زودتر ازدواج کنید

اگه اولی بود پس بدون پشیمون شده و اگه دومی بود خب پس واقعا سرش شلوغه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»