2777
2789
عنوان

دوست پسرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 46 پست
نمیدونم بخدا من تا حالا تو موقعیت تو نبودم 

ایشالا نباشی هیچوقت🙂

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پیج اینستاش با عکس فیک بهش درخواست بده 

پیج فیک ندارم

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
ایشالا نباشی هیچوقت🙂

قربونت برم 

توام نگران نباش یا واقعا کار داره یا داره امتحانت میکنه ببینه چقد دوسش داری 

نمیدونم....

اگه من سرت سلیطه و وحشی و حسود نباشم قطعا از چشمم افتادی

نظر من اینکه که دوران دوست پسر و دوست دختر داشت یه دوران پر شوق و هیجان انگیر حتی اگه همه دوست نداشته باشید هی از حال هم جویا میشید و حتی کوچیکترین کارتون رو هم بهم میگید 

وقتی این پسر الان بهت پیام نمیده فاجعه است و  یعنی  میلی بهت نداره 

این از الان اینجوری بعد ازدواج میخواد چیکار کنه 

حرکاتش شبیه این که دیگه براش تکراری شدی

کات کن 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

ی راهکار  چند روز نباش  ببین خبرت میگیره  اگ گرفت اوکیه  نگرفت بزن بره ی عمر ...

خبر میگیره مثلا بعد 7,8 ساعت😕

خب چجوری مطمئن بشم😕

اگر این رفتاراش تکرار شد به دفعات باهاش صحبا کن و ازش دلیلش رو جویا شو 

ببین شغلش چیه و چه شرایطی داره 

گاهی سر کار شاید نتونه به شما جواب بده 

مثلا من خیلی تو واتساپ به خاطر کارم آنلاینم و اینقدر سرم شلوغه نمیتونم به پیامهای شخصی جواب بدم

باید شما رفتارش رو هم ببینی سرده یا نه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
قربونت برم  توام نگران نباش یا واقعا کار داره یا داره امتحانت میکنه ببینه چقد دوسش داری  ...

چی بگم ..

نظر من اینکه که دوران دوست پسر و دوست دختر داشت یه دوران پر شوق و هیجان انگیر حتی اگه همه دوست نداشت ...

خب اخه ببین وقتی دوسم نداشته باشه خانوادشو میفرسته جلو؟ 😕

اگر این رفتاراش تکرار شد به دفعات باهاش صحبا کن و ازش دلیلش رو جویا شو  ببین شغلش چیه و چه شرا ...

همین اتفاق افتاده ولی میگه فعلا سرم شلوغه و درکم کن . 

ولی شما بگو چه واکنشی داری وقتی طرف انلاینه و گوشی دستشه پروفایل عوض میکنه . بیو عوض میکنه ولی پیام تو رو سین نمیکنه . خب من میخوام بدونم مگه چقدر سرش شلوغه که نمیتونه یک دقیقه وقت بزاره پیام بده😕

تو هم فقط بگو باشه عزیزم به کارت برس دیگه هیچی نگو بهش فکر هم نکن  اون باید سراغتو بگیره

اخه مگه میشه دونفر در روز در حد ۵ دقیقه باهم حرف بزنن😕💔

خب بساز کاری نداره که. بساز آمارش رو دربیار

فالور از کجا بیارم🤦‍♀️