2777
2789
مازیادپول توحساب شوهرم نمیره.

چیزی به نامش نیست؟ 

ما با اینکه بیشتر اموال بابام به اسم مامانمه ولی قطع شد 

فکر کنم حساب هر دوتون رو چک میکنن نمی‌دونم ولی اگه خونه و ماشین هم به اسمش باشه مهمه

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

منظورت کدوم یارتنست کالا برگ؟ کالابرگو تا دهک ۷ میدن  یارانه هام ک تاربخشون تغییر کرده دیرتز ...

ن یارانه ک ۳۰بهمن بایدمیدادن ندادن بهم منم وام گرفتم روحساب یارانه ماهی۱تومن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😀😀😀😀یعنی چی به دهک دهم نمیدن یعنی لازمش دارم آخه

۱۰ رو قطع میکنن.نمیدن 

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
سایت حمایت فقط آماردقیق میده...من یه کد زدم اومد دهک ده ویارانه بهتون تعلق نمیگیره ولی سایت حمایت زد ...

کدوم سایت دقیق هردوروگفتی حمایت عزیزم.منم رفتم حمایت وگفت دهک ده ومشمول میباشیدنگفته نیستید 

ایناروزنگ زدم فایده نداشت دیگه رفتم توسایت ک مشخصات کاملمون هست زده دهک دهم ومشغول میباشیدولی ندادن& ...

چطور زده مشمولید 

دهک ۱۰ جزو پولدارا هستن و یارانه نمیدن بهشون 

قبلن بهتون میدادن؟؟؟

چطور زده مشمولید  دهک ۱۰ جزو پولدارا هستن و یارانه نمیدن بهشون  قبلن بهتون میدادن؟؟؟

آره میگرفتم این ماه ندادن فقط نمیدانم چراآخه حساب شوهرم زیادپولی نمیره

[QUOTE=330131344]آره میگرفتم این ماه ندادن فقط نمیدانم چراآخه حساب شوهرم زیادپولی نمیره[/QUOTEاحتمالا این ماه دهک ها رو دستکاری کردن و تغیییر دادن شما دهک ۱۰ شدین 

میتونیین اعتراص بزنین