2777
2789
دستت دردنکنه ممنون میشم.پس من منتظرتم عزیزم 

❤️❤️ حتما 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

❤️❤️ حتما 

قربونت دستت.اگه بتونم بگیرمش کلی دعات میکنم چون برام واجبه.وام گرفتم روحساب یارانه.دادمش طلا.شوهرم دیگه قسطشوبهم نمیده تواین ده سال خرجی ماهانه بهم نداده یارانه گرفتم بردم لباس یاوسیله قسطی ورداشتم براخودم حالا موندم چیکارکنم چجوری پسش بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت دستت.اگه بتونم بگیرمش کلی دعات میکنم چون برام واجبه.وام گرفتم روحساب یارانه.دادمش طلا.شوهرم د ...

رو حساب یارانه چطور وام میدن هنوزم میدن چقدر؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

رو حساب یارانه چطور وام میدن هنوزم میدن چقدر؟ 

ن منظورم این رویارانه حساب کردم که باهاش هرماه قسطشوبدم.بابام یه وام۵۰تومن گرفت گفت نصفش براتوماهی۹۷۰تومن قسطش منم گفتم خوخوبه من یارانه الکی خرج مکنم این میگیرم میدم طلابایارانه قسط میدم براخودم که کاش اصلانمیگرفتم 

.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم اسی فقط پیشنهاده 

مایل بودی عضو کانال تجربه های همسرداری شو با خوندن تجربیات و نکاتی که گفتن زندگیت خیلی عوض میشه .. پول گرفتن از مرد واقعا سخت نیست باید قلقشو بلد باشی مرد فقط احترام و اقتدار میخواد اقتدارم شامل چندین مورد میشه اینو بدست اورد از نظر محبت توجه و خدمات و پول و .. هیچی کم نمیذاره .. خیلیا از طلاق برگشتن یا همسرشون و خودشون مشکلاتی داشتن تونستن تغییر بدن زندگیشونو .. حال خودمونم خوب میشه با انجام راهکارها و ارامش ب زندگیمون میاد ..

فقط کمی وقت بذار چندتاشو از اول بخون واقعا عالیه 

چون لینک دادن و .. ممنوعه اگر خواستی تو ایتا سرچ کن کانال تنها مسیر ارامش ، بعد از تو کانال ، کانال تجربه های همسرداری رو سرچ کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم اسی فقط پیشنهاده  مایل بودی عضو کانال تجربه های همسرداری شو با خوندن تجربیات و نکاتی که گ ...

زدم تنهامسیرآرامش همش درموردانتخابات نوشته داخل کانالش

زدم تنهامسیرآرامش همش درموردانتخابات نوشته داخل کانالش

نه بزن رو قسمت سنحاق شده دوبار یه لیست میاد اونجا لینک کانال تجربه هارو زده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی باید بری پلیس 10+

اونجا بگی میخوام یارانمو جدا کنم از همسرم 

میفرستنت بانک 

بانک شاید قبول نکنه شایدم الان راحت تر بشه جدا کرد 

ممکنه کارت بکشه به دادگاه تا نامه بگیری و ببری فرمانداری و ... 

مدارک همسرتم باشه کپی اینا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بزن رو قسمت سنحاق شده دوبار یه لیست میاد اونجا لینک کانال تجربه هارو زده  

اسی این ای.دی کانال تنهامسیره @IslamlifeStyles

رو پیامهای سنحاق شده بزنی یه پست میاره ایدی کانال تجربه هارو نوشته،، روش بزنی عضو کانال تجربه های همسرداری میشی

اگر تو کانال تجربه ها،رو پیام سنجاق شده بزنی میره تجربه هارو از بالا نشون میده .. 

یه سه نقطه هم سمت راست هست اونم بزنی ، گزینه رفتن به اولین پیامو میاره ، بعد از اول کاناله تجربه هارو میتونی بخونی و نکاتی ک ریز ب ریز ما خانما اجرا کردیم تو زندگی و نتیجه دیدیدم رو گذاشتن 

یا مثلا شما یه کلید واژه میزنی ( خسیس ) تو قسمت سرچ کانال تجربه ها، تجربه های مربوط به همسر خسیس و .. رو میاره یا رفیق باز و ...

بازم هر طور صلاح میدونی ولی میدونم وقت بذاری بخونی مثل هزاران خانم دیگه میتونی زندگیتو تغییر بدی و خودسازی کنی و .. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

..

1
5
10
15
20
25
30
35
40