2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان چک کردم ما دهک ۹ هستیم 

اونم بخاطر وام زیادی ک گرفتیم مجبوری و مستاجریم فعلا

واسه همین بهمون ۲۲۰ تومنو ندادن 😂 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان چک کردم ما دهک ۹ هستیم  اونم بخاطر وام زیادی ک گرفتیم مجبوری و مستاجریم فعلا واسه همین ب ...

واقعاچ بدبختییه.اصلامعلوم نیس چجوری حساب میکنن.من خواهرام سالی دومیلیارددرآمدشون کم کم ۱۰۰یا۲۰۰تومن همیشه ت حساب شوهرش اومدبراسون

واقعاچ بدبختییه.اصلامعلوم نیس چجوری حساب میکنن.من خواهرام سالی دومیلیارددرآمدشون کم کم ۱۰۰یا۲۰۰تومن ...

واقعا؟ دهک ۱۱ باید باشن با این وضع 😂

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شاید...اگرم نیومد تو همون سایت اعتراض بزن

ناامیدشدم.مهم نیس اگه قبلانمیدادن.یه وام گرفتم روحساب یارانه شوهرم پول بده نیس بهم.الانم میگم توقسطشوبده میگه ب من چه میگم فک کن خرجی ماهانه بهم میدی

چجوری مگه میشه چراب شوهرت نمیدن؟؟منم میتونم الان اینکاروکنم؟؟

شوهرم گردش حسابش بالا بود.برو پلیس +۱۰ بگو میخوام یارانه خودمو بچه هامو جدا کنم.اونجا بهت میگن چکار کنی

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
چجوری مگه میشه چراب شوهرت نمیدن؟؟منم میتونم الان اینکاروکنم؟؟

من و خانوادمم یارانمونو جدا کردیم از بابام و دیگه هرکس برای خودش شد 

ولی بعد ازدواج همسرم یارانشو جدا کرد از پدرش و چون قبلا من یارانمو جدا کرده بودم همسرم اومد زیر سرپرستی من 😂 

اگر نمیومد من همچنان دهک ۴ ب پایین بودم 😂 

بعدم کلی وام گرفتیم و هرچی کار کنه برای بانکاست 

الانم دهک ۹ شدیم 

حالا من یارانمونو میدم ب مادرم ، بنده خدا چیزی ندارن نه ماشین نه خونه و نه شغل.. ولی چون مجبور شده وام بگیره بخاطر کرایه خونه و .. دهکش شده ۳ انگاری ، داداشم ک جداس دهکش ۱ 

من و خانوادمم یارانمونو جدا کردیم از بابام و دیگه هرکس برای خودش شد  ولی بعد ازدواج همسرم یارا ...

مثلا داییم بخاطر شغل دخترش و شاید وام گرفتن دخترش دهکش رفته بود بالا ، دخترش ک یارانشو جدا کرد دهک پدرش اومد پایین

شایدم گردش حساب دخترش بالا بوده