2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چک کردم ما دهک ۹ هستیم 

اونم بخاطر وام زیادی ک گرفتیم مجبوری و مستاجریم فعلا

واسه همین بهمون ۲۲۰ تومنو ندادن 😂 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان چک کردم ما دهک ۹ هستیم  اونم بخاطر وام زیادی ک گرفتیم مجبوری و مستاجریم فعلا واسه همین ب ...

واقعاچ بدبختییه.اصلامعلوم نیس چجوری حساب میکنن.من خواهرام سالی دومیلیارددرآمدشون کم کم ۱۰۰یا۲۰۰تومن همیشه ت حساب شوهرش اومدبراسون

واقعاچ بدبختییه.اصلامعلوم نیس چجوری حساب میکنن.من خواهرام سالی دومیلیارددرآمدشون کم کم ۱۰۰یا۲۰۰تومن ...

واقعا؟ دهک ۱۱ باید باشن با این وضع 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شاید...اگرم نیومد تو همون سایت اعتراض بزن

ناامیدشدم.مهم نیس اگه قبلانمیدادن.یه وام گرفتم روحساب یارانه شوهرم پول بده نیس بهم.الانم میگم توقسطشوبده میگه ب من چه میگم فک کن خرجی ماهانه بهم میدی

چجوری مگه میشه چراب شوهرت نمیدن؟؟منم میتونم الان اینکاروکنم؟؟

شوهرم گردش حسابش بالا بود.برو پلیس +۱۰ بگو میخوام یارانه خودمو بچه هامو جدا کنم.اونجا بهت میگن چکار کنی

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
چجوری مگه میشه چراب شوهرت نمیدن؟؟منم میتونم الان اینکاروکنم؟؟

من و خانوادمم یارانمونو جدا کردیم از بابام و دیگه هرکس برای خودش شد 

ولی بعد ازدواج همسرم یارانشو جدا کرد از پدرش و چون قبلا من یارانمو جدا کرده بودم همسرم اومد زیر سرپرستی من 😂 

اگر نمیومد من همچنان دهک ۴ ب پایین بودم 😂 

بعدم کلی وام گرفتیم و هرچی کار کنه برای بانکاست 

الانم دهک ۹ شدیم 

حالا من یارانمونو میدم ب مادرم ، بنده خدا چیزی ندارن نه ماشین نه خونه و نه شغل.. ولی چون مجبور شده وام بگیره بخاطر کرایه خونه و .. دهکش شده ۳ انگاری ، داداشم ک جداس دهکش ۱ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من و خانوادمم یارانمونو جدا کردیم از بابام و دیگه هرکس برای خودش شد  ولی بعد ازدواج همسرم یارا ...

مثلا داییم بخاطر شغل دخترش و شاید وام گرفتن دخترش دهکش رفته بود بالا ، دخترش ک یارانشو جدا کرد دهک پدرش اومد پایین

شایدم گردش حساب دخترش بالا بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40