2777
2789
عنوان

قرص سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 5970 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنینی وجود نداره ! نوشته ساک حاملگی خالیه ! سقط ساک غیرقانونیه ؟؟؟

دوست عزیز چرا ترش میکنین  فکرکنم اشتباه متوجه شدین سو تفاهم شده 

من حرفم با استارتر نبود  کلی پرسیدم  اگر دیده باشین پایین تر رو پیام خودم ریپلای زدم  و کلی سوال کردم 

متوجه سوالتون نمیشم خب غیرقانونیه که تو خونه میکنن دیگه وگرن میرفتن دکتر بکنه البته اونا که سقط عمد ...

بله منم دقیقا همینو میگم 

اونای که سقط عمد میکنن   چطور تو خونه میتونن سقط کنن  این قرصا رو مگه به راحتی میتونن از داروخونه بخرن؟

من دختر عمم که رودرواسی دارم باهاش  دوبار جنین ۵ ماهه رو باقرص تو خونه سقط کرد درحالی که بچش سالم بود و اون جنسیتی که میخواست نشد رو خودش تو خونش سقط کرد  و به ماها گفت با قرص انداختم 

ولی به فامیلای شوهرش گفت از پله افتادم . روم نشد بپرسم چجوری به راحتی باقرص تو خونه سقط کردی قرصارو از کجا اوردی؟

یعنی چجوری؟ ببین خیلی تو فامیل دیدم خودشون بچه رو سقط کنن انگار عشقیه  ولی نمیفهمم چطوری اخه& ...

آشنا پیدا میشه بالاخره

فروش غیر قانونی هم داره تو بازار آزاد 

هر شهری یه جاهایی داره که داروی غیر قانونی دارن با قیمت بالا پرس و جو که کنی پیداشون میکنی

پول داد براش پیدا کردن و راهشم یادش دادن خدا ازشون نگذره

همون بخدا منم تعجب میکنم جنایت میکنن بچه نمیخوای جلوگیری بلدنیستی  نزدیکی نداشته باشین 

اخه بچه پنج ماهه سقط داره؟ اگه یه ماهم میموند تو دستگاه ان ای سیو زنده میموند 

پنج ماهه کامل شده گناه داره 

من موندم پنج ماهه با قرص مگه میوفته 

بخاطر جنسیت چیکارانمیکنن  مطمعنم هرکیم باشه این فکرومیکنه  رفته سنوگرافی ۴ ماهه دیده اونی که میخواد نیس انداخته خاکبرسر

همون بخدا منم تعجب میکنم جنایت میکنن بچه نمیخوای جلوگیری بلدنیستی  نزدیکی نداشته باشین  ا ...

من ک خودم نخواستم بندازم عزیزم 

وگرنه اگ زنده بود امسال دنیا میومد 

خود بچه هم میدونه من نخواسم 

تو خوابم دیدم ک پسر بود ماه بود ماه الهی مادر دورت بگرده خدا دودمان پدرتو بریزه بهم😭😭😭😭😭

من ک خودم نخواستم بندازم عزیزم  وگرنه اگ زنده بود امسال دنیا میومد  خود بچه هم میدونه من ...

وای عزیزم ناراحت شدم

بخدا منظورم شما نبودین کلی سوال کردم 

انشالله دوباره باردار میشی  مامان مهربون  از خدا بخوا که هرچی ازاون بخوای بی دریغ و بی منت بهت میده 

شک نکن حکمت الهیی بوده ، باید اینطور میشده غصه نخور😔😘

وای بچه ها دارم کیمیرم فقط یعنی الان خییییلی بهترم...کی میگفت مثل پریودیه وای من مردم ،نمیدونم تازه ...

الهی بگردم .یهو نگرانت شدم .هنوز تنهایی؟حتما کم کم آب قند اینا بخور 

آره گفتم که جاهایی درد میگیره که موقع پریود درد میگیره ولی شدیده