2777
2789
عنوان

قرص سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 5970 بازدید | 128 پست
عزیزم مگه نمیگن غیرقانونیه و اجازه سقط نمیدن و هیچ دکتری اینکارو نمیکنه  پس چطور شما تو خونه س ...

چجوری بعضیا راه تو خونه سقط میکنن 

بدون دکتر ؟

اخه اجازه نمیدن جرمه  چطور توخونه سقط میکنن؟

هرکس جواب سوال منو میدونه جواب بده بیزحمت 

تو اطرافیانم خیلیا رو دیدم حتی بچه ۵ ماهه رو سقط کردن اخه چجوری؟

روم نشده سوال کنم ازشون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم یه شربت شیرین مثل زعفرون غلیظ درست کن یه لیوان بزرگ بخور

یکی هم بذار کنار دستت کم کم بخور

بزو زیر دوش آب گرم،مدلی که دستشویی میشینیم بشین بذار آب گرم بخوره به کمرت

قرص هیوسین و ضد تهوع داشته باش کنار خودت

اشکال نداره بذار خواهرشوهرت بیاد،تنها نمون شاید از درد ضعف کنی،بذار بیاد کمرتو ماساژ بده

تا میتونی راه برو توی خونه

عزیزم خیلی ریلکس باش دردت که شروع شده 3 ساعت یا چهارساغت زمان میبره دردت بعدش بپر بالا پایین بزن شکمت تند تند همه دراز و نشست بزن که زود تر بیاد بیرون 

وقتی اومد بیرون اگ سه ماه باشه امکان داره تا فردا مثل خون ریزی پزیودی داشتع باشی 

الان قرص سومی زیر زبونی گذاشتم پ چرا هونریزی ندارم بچه ها...یکمم میترسم چون تنهام

نباید تنها باشی ممکنه حالت خیلی بد بشه لرز می‌کنی تهوع میگیرد اسهال میشی بدنت انقد سست میشه نمیتونی راه بری بایییید یکی پیشت باشه

یدونه واژنم گذاشتم بزا نیم ساعت بگذره

اوکی 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
چجوری بعضیا راه تو خونه سقط میکنن  بدون دکتر ؟ اخه اجازه نمیدن جرمه  چطور توخونه سقط میک ...

متوجه سوالتون نمیشم خب غیرقانونیه که تو خونه میکنن دیگه وگرن میرفتن دکتر بکنه

البته اونا که سقط عمدی میکنن منظورمه