2777
2789
عنوان

قرص سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 5970 بازدید | 128 پست
سلام  یه خاطره و تجربه تلخ دارم  که دوست دارم اینجا بگم تا کسی اشتباه منو تکرار نکنه ❌❌ ...

خب مال من پوچ بود،جنازه نبود که کفنم داشته باشه...ولی اره خب باید خیلی سنگ دل باشی که بتونی بچتو بکشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله منم دقیقا همینو میگم  اونای که سقط عمد میکنن   چطور تو خونه میتونن سقط کنن  این ...

والا دکتر خودم بمن نگفت برو بیمارستان ،من از بچه هام پرسیدم گفتن تو خونه بهتره تا بیمارستان ،چه میدونم تحربه اولم بود شوهر بی عرضمم پیشم نبود مادرم اینا دور بودن تا حد مرگ رفتم ب خواهر شوهرم گفتم بزنگ شوهرم بیاد ببرتم دکتر اونم نزنگید،خودمم نا نداشتم سرپا وایستم چ برسه به زنگ زدن،دیگه خونه سقط کردم مال من پوچ بود نسخه داشتم با سه تا سونو ساک خالی،وگرنه منم وجدان دارم که بچمو نکشم ولی بچه ای در کار نبود 

مآل منم آدم نیست ولی چ کنیم 

هیچی جانم ...الان بچه اوردن اشتباهه تو این مملکت،منم که اینجوری شد مطمعنم یه حکمتی توش بود که نشد،ولی اگه میشد هم هنین یدونه اولین و اخرین بارم بود،چون خیلی نسعولیت داره بچه اوردنش مهم نیس که به ثمر رسوندنشون خوشبختیشون مهمه

از ی ماما گرفتم ب اسم خانم سهیلی والا خدا خیرش بده من 9 هفته بودم شرایط نداشتم قرص سایتوتک برام تهیه کرد شوهرم برد ب پزشک زنانم نشون داد گفت فایزر سقط کردم و بقایا ام نداشتم خداروشکر شمارش میزارم خیلی با حوصله و وقت میزاره 09197141487