2777
2789
عنوان

قرص سقط

5970 بازدید | 128 پست

ساک حاملگی خالیه باید سقط کنم

بچه ها الان یدونه قرص گذاشتم زیر زبون ده دیقه دیگع باید بزارم یکی واژن...اپلیکاتور گرفتم ولی نمیدونم‌چقدر باید داخل واژن باشه  کسی تجربه ای داره در این زمینه،شوهرم گفت ده دیقه زیر زبون بعد ده ذیقه یدونه واژن ۲۰دیقه بمونه دوباره یکی زیر زبون دوباره یه ده دیقه ذیگه واژن دوتایی اخریم با فاصله ده دیقه بزارم زیر زبونم ...خودمم تنهام کسیم نیست شوهرمم نمونده پیشم 🥹یعنی این دردم به کنار این دردو‌به کی بگم ،گفته خواهرش بیاد اخه مگه من میتونم بگم بیا تو بزار کمکم کن ....نذاشت مامانم بمونه پیشم کثافط،حالا اگه کسی بلده لطفا درست راهنماییم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فرقی نداره اونم خانومه خجالت نداره و اروم باش فقط

چرا خیلی فرق داره...وقتی مامانم برا خاطر من هشتصدکیلومتر ها راه اومده بود اقا نذاشت گفت خودم هستم میمونم ...حالا جا زده میگه کار دارم و بدون اینکه چیزی بگه رفت با قهر و دعوا خواهرشو بفرسته،زورم میاد بخدا خیلی

من برای سقط تو بیمارستان بستری شدم از هر چهار ساعت پرستار دوتا قرص تو واژنم می‌داشت یه دونه هم زیر زبونی بود که کلا چهار بار بود 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خودش چرا نمونده  الان خونریزی داری کی میخواد کمکت کنه

بچه نمیدونم چرا با اپلیکاتور نتونستم بدم داخل بیشتر نرفت انگشت کردم دیدم اولشه دیگ هل دادم رفت یکم بالاتر یعنی جواب میده؟