2777
2789
عنوان

قرص سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 5970 بازدید | 128 پست
خیلی درد داره؟

آره منم سقط کردم درد داره

من ک تو خونه داد میزدم 

میرفتم دستشویی آبگرم میگرفتم رو شکمم و اینا 

من تا قرص آخر رفتم یعنی 

شوهرم ک انشالله مادرش بمیره ک بفهمه چجوری بچه منو کشت

هیچوقت یادم نمیره چجوری با دستش قرص میزاشت واژنم ک بچه سقط شه 

قربون خدا برم الان داره گدایی پول میکنه چون بچه طفل خودشو کشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نموند  خب بهش زنگ بزن بگو بیا من درد دارم میترسم فلان

قهریم دیشب بحثمون شد سر همین ...گفتم نذاشتی مامانم بمونه گفتی خودم میمونم هستم حالا خواهرتو میفرستی ...شاید من معذب باشم از تو کمکی بخام یا مامانم روم میشه ولی خواهرتو چی بگم ...گفتم همونجور ک مامان من نموند خواهرتم میزنگی بگی نیاد نمبخام ...گفت با من یکی ب دو نکن من منم هرچی من بگم همونه منم جوابشو دادم هجوم اورد ک بزنتم 😢دوباره دهنشو وادکرد چشاشو بست...😭

خوب الان که شوهرت میگی بداخلاقه چرا از موقعیت استفاده نمیکنی بگی دکتر گفته مال استرس و اضطراب قبل و بعد بارداریه که اینطور شدی اگه همینطور ادامه بدی دورازجونت بقیه بارداریاتم اینطور میشه(البته خدانکنه میگم بگی شوهرت یه کم سربه راه بشه)اخه مردا رو بچه حساسن شاید اینطور خدا بخواد یه کم خوب بشه،هرچند من خودم دوست ندارم دروغ بگم و کارخوبی نیست وبه شوهرم از این جورکلکا نزدم ولی باتوجه به اخلاق شوهرتون که لجبازه و خودخواهن فک کنم کار بدی نباشه حالا که موقعیتش پیش اومده

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

قهریم دیشب بحثمون شد سر همین ...گفتم نذاشتی مامانم بمونه گفتی خودم میمونم هستم حالا خواهرتو میفرستی ...

عجب زبون نفهمیه با این وضع میخواست بزندت 

الان به اون فک نکن پس سعی کن آروم باشی نفسای عمیق بکش 

برای خودت آبمیوه و آب قند بذار نزدیکت اگه بی حال شدی بتونی بخوری 

یه دست لباس تمیز وجعبه دستمال کاغذی هم بذار