2777
2789

تو رو خدا تو رو امام زمان 

تورو به هر کی می‌پرستید

تاپیک های اول اکانت قبلی من رو گزارش بزنید 

ی نفر شناختم در خطرم 

تو اکانت تعلیق شدم 

این بود اکانتم @سنلوفیل  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اسی ببخشید توروخدا یهو حالم بد شد

من توی خواب دیدم مادربزرگم مرده یعنی من جسد رو ندیدم و فقط دیدم دارن برای مراسم اماده میشن و خونمون حمع شدن و اینا

تعبیرش چیه خیلی میترسم من مامانجونمو خیلی دوسش دارم

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚
اسی ببخشید توروخدا یهو حالم بد شد من توی خواب دیدم مادربزرگم مرده یعنی من جسد رو ندیدم و فقط دیدم د ...

عمرشون طولانی میشه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

عزیزم درخواست نکن ،الکی  گزارش بزنیم تعلیق میشیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همینه تعببرش؟ خداروشکرر:)

دیدن خواب مرگ ، یکی از تعبیر هاش عمر طولانیه 

به خدا توکل کن ، انشالله خیره 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز