2777
2789
عنوان

خانومای عزیز زندگیم در خطره ابروم در خطره شناسایی شدم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 29 پست
اسی ببخشید توروخدا یهو حالم بد شد من توی خواب دیدم مادربزرگم مرده یعنی من جسد رو ندیدم و فقط دیدم د ...

عمر شون طولانی.

مراقبش باشید و  ی چکاپش کنید

صدقه بدید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بخواب دیر وقته

ب تو چه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یعنی تعبیرش بده؟

نه به خوبی تعبیرش کنید.

محض اطمینان گفتم، چون معبرها هر خواب رو طور تعبیر  میکنن. از قدیم گفتن خواب ببیتی کسی مرده عمرش طولانی هست.

دلتون رو بد نگیرید.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
راست میگه خب 

کاربر مرده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
 چیز بدی نگفتم که 

می‌دونم میگم داره چرت میگه ،منظورم ب اون بود 

اسی ببخشید توروخدا یهو حالم بد شد من توی خواب دیدم مادربزرگم مرده یعنی من جسد رو ندیدم و فقط دیدم د ...

عزیزم مردن توی خواب زنده شدنه به عمر مامانجونت اضافه شده 

میشه برای سالم بغل گرفتن نی‌نی کوچولوم نفری یه صلوات بفرستین👼🏻❤️
داستان زندگیم  تورو خدا تاپیک های قدیمی مو گزارش بزنید

زدم برات عزیزم

کی شناختت از کجا فهمیدی شناسایی شدی

میشه برای سالم بغل گرفتن نی‌نی کوچولوم نفری یه صلوات بفرستین👼🏻❤️