2777
2789
مثلا‌ طرف تو کار ساخت و ساز  زمینای بزرگ میخره و پروژه های بزرگ میسازه و شهرک سازی میکنه چون ح ...

مثلا یکی یه مجموعه اینترنتی داشته باشه مثلا چند تا سایت یا برنامه زیر نظر یه نفر باشه هلدینگ هس ؟

سوالی از رشته های رزمی بود بپرسید 🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونه باشه  اینی که میگم یکی از زیرمجموعه هاش فروشگاهی بود که زیرنظر این بود

یعنی چی فروشگاهی بود نمیفهمم منظورتون 

ثبت رسمی توی کشور  کسی که فروشگاه یا کار و کاسبی داشته باشه باید مجوز داشته باشه دیگه

خب تا مجوز نداشته باشه ک اصن نمیتونه کار بکنه

احتمالا به عنوان شرکت ثبتش کرده

یعنی کار املاکی که مغازه نیست و به عنوان شرکت ثبت شده

فکر کنم!

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

احتمالا به عنوان شرکت ثبتش کرده یعنی کار املاکی که مغازه نیست و به عنوان شرکت ثبت شده فکر کنم!

مگه میشه این کارو کرد؟

مگه میشه این کارو کرد؟

جدیدا که املاکیا دیگه شبیه مغازه نیستن و شبیه شرکتن و چند شعبه ای

نمیدونم 

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

جدیدا که املاکیا دیگه شبیه مغازه نیستن و شبیه شرکتن و چند شعبه ای نمیدونم 

آره انگار رئیس جمهور پشت میزشون نشسته😁

آره انگار رئیس جمهور پشت میزشون نشسته😁

من یکیشون رو رفتم  همه ی پرسنل شاد و خوش تیپ و جوان بودن و یه اتاق واسه رئیس و بقیه هم اتاق های جداگانه