2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها جایی ک اسمشو شنیدم تو پادری بود😂(بهنام تشکر)

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
نه دیگه هلدینگ یعنی چندتا شرکت و مجموعه زیر مجموعش باشه  وگرنه هلدینگ نمیشه که

مثلا من شنیده بودم هلدینگ املاک که میگن چند شعبه داره و زیر نظر یکی کار میکنن خب اینکه شرکت نیس املاکی ها منظورم بود

سوالی از رشته های رزمی بود بپرسید 🙃
مثلا من شنیده بودم هلدینگ املاک که میگن چند شعبه داره و زیر نظر یکی کار میکنن خب اینکه شرکت نیس املا ...

خب کلا هر کاری یا مجموعه ای که زیر نظر یه محور و مدیر خاص باشه میشه هلدینگ

مثلا یه هلدینگ بود که زیر مجموعش چیزایی بود که متفاوت بودن از هم 

ولی توسط یه کارفرما اداره میشدن

بی خیال هلدینگ تاسیس کردی خبر ما بده شریک بشیم  فعلا سخته همه بدونن گوگل بزن

گوگل چی بزنم هلدینگ میدونم چیه سوال رو ببینید 

خب کلا هر کاری یا مجموعه ای که زیر نظر یه محور و مدیر خاص باشه میشه هلدینگ مثلا یه هلدینگ بود که زی ...

من سوالم اینه اون زیر مجموعه باید حتما شرکت باشه 

یا میشه مثلا به غیر از اون باشه؟

مثلا کسی ک چندتا هتل داره و تو کار ساخت پروژه های بزرگ رستوران و شهرک سازی و این پروژه ها

بیشتر توضیح میدی منظورتو نمیفهمم از این مثال ها ک زدی 

بیشتر توضیح میدی منظورتو نمیفهمم از این مثال ها ک زدی 

مثلا‌ طرف تو کار ساخت و ساز 

زمینای بزرگ میخره و پروژه های بزرگ میسازه و شهرک سازی میکنه چون حجم کار بالاس چندتا قسمت میشه ک هرقسمت یه مدیر و کارکنان داره و در کل یه مدیرعامل داره مثلا طرف تو چندتا شهرمختلف شهرک سازی میکنه نمیتونه همزمان خودش چندجا باشه هرشهری ک کار میکنه یه گروه تشکیل میده ک مجموع این گروه ها میشه هلدینگ

مثلا‌ طرف تو کار ساخت و ساز  زمینای بزرگ میخره و پروژه های بزرگ میسازه و شهرک سازی میکنه چون ح ...

ربطی به خرید سهام نداره؟