2777
2789

دلم شکسته اخه کی قراره باردار شم من بخدا دوسال و نیم شد 😭😭😭همه بهشون نگاه کردی ولی من نه بخدا راضیم به رضای تو ولی قسمت من کی میشه از بس گریه میکنم وغصه میخورم پیر شدم و همه بهم ترحم میکنن خدا رفتم کربلا امام حسین و ابوالفضل العباس علیه السلام و قسم دادم که بهم علی اکبر بدن ولی محرم چند ماه دیگه میاد ومن دارم مثل پارسال با اشک مینویسم و دعا میکنم خدا من امیدم به توست نا امیدم نکن خدا جواب دل شکستمو به بهترین شکل بده اوناییکه دلمو شکستن در حسرت بمونن بخدا حق من این نیس😭😭😭خسته شدم از این دکتر به اون دکتر از این سونوگرافی به اون سونوگرافی😭😭😭😭

خدایاشکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا به منم نگاه بنداز شوهر دار شم 😊

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

مشکلت چیه عزیزم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

استارتر امضات چقدر قر و قاطی نوشتی. خیلی گیج شدم.

با علائم نگارشی آشنا شو😐

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

چرا باید اطرافیانت بدونن که توی اقدامی؟

من ۳ ساله توی اقدامم ولی هرکی میپرسه خودم و شوهرم الکی بهشون میگیم خودمون فعلا نمیخوایم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

باو بخدا بچه هم اینجوریا که فکر میکنی نیس بعضیا انقد بچشون بده که دوس دارن هی نداشته بودن بچه دردسر زیاد داره با این وضع زندگی خودمونم اضافه ایم بخدا 

فردا بچه بیاری هی بهت بگه چرا منو آوردی تو این دنیای لعنتی من ک خودم شب و روز پدرو مادرم لعنت میکنم چرا منو آوردن 

پس من کی قراره از ته دلم خوشحال بشم 😭کی قراره دوباره حس مادری رو بچشم خدااااااااا همه بهم میگن نازا یا دختر زا خدا منم دل دارم منم یه ادمم تا یه جایی میتونم فقط تحمل کنم دارم از بغض و گریه خفه میشم 😭😭😭😭

خدایاشکرت
چرا باید اطرافیانت بدونن که توی اقدامی؟ من ۳ ساله توی اقدامم ولی هرکی میپرسه خودم و شوهرم الکی بهشو ...

حالا همه اینا به کنار. چطور روش میشه به همه بگه تو اقدامه😐 بابا خصوصیه این چیزا

فقط خبر بارداری رو باید داد انم وقتی قلبش تشکیل شه

اسی سنی هم نداری 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت