2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشته بعلت مباحث سیاسی امامن تایپک سیاسی نرفتم توتایپک گرونی بودم احتمالابخاطراونه

اومدم یه چیزی نوشتم پاکش کردم ترسیدم الان تو این گیری ویری تعلیق بشم.میبینی چطور شدیم!

آره برا پسرم برادر شوهرم ساخت ولی جیمیلش یادم نیست.فقط میدونم شماره ها ذخیره نمیشد مگر اینکه میزدی ر ...

از برادر شوهرم بپرسم جیمیلو ببینم یادش هست یا نه؟بعد چطور اونجا سیو میشه؟شاید از قبل اینطوری تنظیم کرده

آره برا پسرم برادر شوهرم ساخت ولی جیمیلش یادم نیست.فقط میدونم شماره ها ذخیره نمیشد مگر اینکه میزدی ر ...

انشالله باشه وبرگرده پسرم نیست ازش رفتی درستش کنی بگومیخوام اطلاعاتم نپره  تااونجایی یادمه ازمن اطلاعاتم نپرید

دانی چیست دولت .دیداریاردیدن  درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
انشالله باشه وبرگرده پسرم نیست ازش رفتی درستش کنی بگومیخوام اطلاعاتم نپره  تااونجایی یادمه ازمن ...

قوربونت برم.ممنونم.متاسفانه از جایی که گرفتم گفت باید بفرستم گارانتی.نمیدونم کی درستش می کنه.نوشت داخلش.از غصه دارم هلاک میشم.از عمرم فقط این عکسارو دوس داشتم

قوربونت برم.ممنونم.متاسفانه از جایی که گرفتم گفت باید بفرستم گارانتی.نمیدونم کی درستش می کنه.نوشت دا ...

ازمن یه موقع سوخت امابخداحضورذهن ندارم خودعکسابرگشتن یااون تعمیرکاربرگردوند

دانی چیست دولت .دیداریاردیدن  درکوی اوگدای برخسروی گزیدن