ابرکجانم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3159 عنوان بچه ها کسی بوده هارد یا سی پی یو گوشیش سوخته باشه؟ 997 بازدید | 18 پست اطلاعات گوشی برگشت؟ 1402/12/08 | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کامواصورتیم عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 584 سلام عزیزم بله ازپسرم اینجورشدبیشتراطلاعات برگشت بعدمگرعکساروجیمیلت نیستن توگوشی؟ دانی چیست دولت .دیداریاردیدن درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
کامواصورتیم عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 584 عزیزم من تعلیق شدم تافردا دانی چیست دولت .دیداریاردیدن درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
ابرکجانم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3159 سلام عزیزم بله ازپسرم اینجورشدبیشتراطلاعات برگشت بعدمگرعکساروجیمیلت نیستن توگوشی؟ سلام فدات.نمیدونم بخدا
کامواصورتیم عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 584 سلام فدات.نمیدونم بخدا جمیل داشتیروگوشیت؟ دانی چیست دولت .دیداریاردیدن درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
کامواصورتیم عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 584 هی وای چرا؟ نوشته بعلت مباحث سیاسی امامن تایپک سیاسی نرفتم توتایپک گرونی بودم احتمالابخاطراونه دانی چیست دولت .دیداریاردیدن درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
ابرکجانم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3159 جمیل داشتیروگوشیت؟ آره برا پسرم برادر شوهرم ساخت ولی جیمیلش یادم نیست.فقط میدونم شماره ها ذخیره نمیشد مگر اینکه میزدی رو جیمیل
ابرکجانم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3159 نوشته بعلت مباحث سیاسی امامن تایپک سیاسی نرفتم توتایپک گرونی بودم احتمالابخاطراونه اومدم یه چیزی نوشتم پاکش کردم ترسیدم الان تو این گیری ویری تعلیق بشم.میبینی چطور شدیم!
ابرکجانم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3159 آره برا پسرم برادر شوهرم ساخت ولی جیمیلش یادم نیست.فقط میدونم شماره ها ذخیره نمیشد مگر اینکه میزدی ر ... از برادر شوهرم بپرسم جیمیلو ببینم یادش هست یا نه؟بعد چطور اونجا سیو میشه؟شاید از قبل اینطوری تنظیم کرده
کامواصورتیم عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 584 آره برا پسرم برادر شوهرم ساخت ولی جیمیلش یادم نیست.فقط میدونم شماره ها ذخیره نمیشد مگر اینکه میزدی ر ... انشالله باشه وبرگرده پسرم نیست ازش رفتی درستش کنی بگومیخوام اطلاعاتم نپره تااونجایی یادمه ازمن اطلاعاتم نپرید دانی چیست دولت .دیداریاردیدن درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
ابرکجانم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3159 انشالله باشه وبرگرده پسرم نیست ازش رفتی درستش کنی بگومیخوام اطلاعاتم نپره تااونجایی یادمه ازمن ... قوربونت برم.ممنونم.متاسفانه از جایی که گرفتم گفت باید بفرستم گارانتی.نمیدونم کی درستش می کنه.نوشت داخلش.از غصه دارم هلاک میشم.از عمرم فقط این عکسارو دوس داشتم
کامواصورتیم عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 584 قوربونت برم.ممنونم.متاسفانه از جایی که گرفتم گفت باید بفرستم گارانتی.نمیدونم کی درستش می کنه.نوشت دا ... فکرکنم دوهفته بشه دانی چیست دولت .دیداریاردیدن درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
کامواصورتیم عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 584 قوربونت برم.ممنونم.متاسفانه از جایی که گرفتم گفت باید بفرستم گارانتی.نمیدونم کی درستش می کنه.نوشت دا ... ازمن یه موقع سوخت امابخداحضورذهن ندارم خودعکسابرگشتن یااون تعمیرکاربرگردوند دانی چیست دولت .دیداریاردیدن درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
ابرکجانم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3159 ازمن یه موقع سوخت امابخداحضورذهن ندارم خودعکسابرگشتن یااون تعمیرکاربرگردوند قوربونت برم عزیز دلم که همیشه هستی و دلداریم میدی.ممنونم ازت😘😘😘😘