2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟ من یا اون؟ بیاید تعریف

101 بازدید | 7 پست

من یه دوستی دارم تو مدرسه بعد زنگ تفریحا ما جدا میشیم هر کس سمت یکی میره 

بعد این وقتی با دوستای دیگشه انگار نه انگار من وجود دارم نگامون به هم میفته انگار غریبم براش یا سمتم نمیاد وقتی پیش یه نفره از دوستاش که خیلی دوسش داره انگار من به چشم اون یه غریبه میشم....

خیلی به اون اهمیت میده ، همش با خودم میگم مگه من چی کم دارم 

نکنه شخصیتم اینجوریه که این اتفاقا میفته؟ من اکثرا شوخ و خوش برخوردم تا اون شخصی که این خیلی بهش بها میده

خیلی ناراحت میشم ازش 

نمیدونم بی محلی کنم یا مثل عادی باشم باهاش امروزم حالش اوکی نبود نمیدونم بهش پیام بدم یا نه چون اون بازم امروز منو دید وقتی پیش دوستاش بود ولی حاضر نشد بیاد حتی بگه خداحافظ 

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من خودم اگه بودم همچین دوستایی رو کلا میزاشتم کنار چون کارش از نظرم واقعا زشته. از طرفی دخترم که از جو مدرسه ش واسم تعریف میکنه،این مدل دوستی کردن که شما گفتید خیلی تو حرفاش هست و من خیلی تعجب میکنم. میگم نکنه بچه های امروزی اینجورین کلا🤔