سلام خانما. من یه مشگلی دارم و خیلی به کمک نیاز دارم.سعی میکنم خلاصه بگم. من 5ماهه عروسی کردم و همه عالم و آدم مارو پاگشا کردن جز جاریم. خیلی نمیبینمش ماهی 2بار یا 3 بار ولی باهاش نه خوبم نه بد سنشم 34هست. هرکی منو میبینه میگه جاریت پاکشات نکرده؟ کلا شوهرم و برادر شوهرم 2 تا بچه هستن. مادرشوهرمم هیچی نگفته تا حالا بهش. مثلا دو هفته پیش رفته دماغشو عمل کنه بدون اینکه به هیچکس بگه البته مادر شوهرم میدونست بعد چند روز مادر شوهرم زنگ که نرفتی ملاقات جاری؟ توقع داشت منی که هنوز پاگشام نکرده برم خونش واسه عمل دماغش ملاقات ولی به اون هیچی نگفته که چرا هنوز مارو پاگشا نکرده. عقد ام که بودیم بعد یکسال رستوران دعوت کرد. مشگلم اینه که اصلا سیاست ندارم که بخوام حرفی بزنم. هفته ای یکبار هم مادرشوهرم دعوتم میکنه. دلم میخواد یجوری بهش برسونم که دلخورم. چه کار کنم اینم بگم که شوهرم نه طرف منه نا خانوادش کلا بیخیاله
سیاست لازم نیست فقط اگه یه بار دیگه بحث ملاقات مطرح شد بگو ما رسم میدونیم که تا طرف پاگشامون نکرده خ ...
نه زن بدی نیست فقط حرصم از این میگیره که بزرگ تری جز مادرشوهرم نیست. اون بهش یه تذکر نداده که چرا پاگشاش نکردی. اون نمیگه چرا نیومدی من یه بار زنگ زدم احوالشو پرسیدم
شمابرین ولی اگه دیدی باز اون رفت و اومد نمیکنه دیگه نرین
ولی اگه میدونی اخلاقای خوبی نداره درحد سلام علیک باشین
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه جاریت ذاتا آدم بدی نیست این بار رو توسخت نگیر شمابرین ولی اگه دیدی باز اون رفت و اومد نمی ...
من خیلی باهاش گرم نمیگیرم آدم رکی هم هست مثلا به چه هاش میگه زن عموتون خیلی زشته حالم به خورد و میخنده من به دل نمیگیرم ولی مامانم میگه عید دیدنی هم حق نداری زری