2777
2789
عنوان

خانم های با سیاست لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 18 پست
سیاست لازم نیست فقط اگه یه بار دیگه بحث ملاقات مطرح شد بگو ما رسم میدونیم که تا طرف پاگشامون نکرده خ ...

نه زن بدی نیست فقط حرصم از این میگیره که بزرگ تری جز مادرشوهرم نیست. اون بهش یه تذکر نداده که چرا پاگشاش نکردی. اون نمیگه چرا نیومدی من یه بار زنگ زدم احوالشو پرسیدم 

آخه ما رسم داریم بعد عروسی هم پاگشا میکنن 

اگه جاریت ذاتا آدم بدی نیست این بار رو توسخت نگیر 

شمابرین ولی اگه دیدی باز اون رفت و اومد نمیکنه دیگه نرین

ولی اگه میدونی اخلاقای خوبی نداره درحد سلام علیک باشین

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جاریت ذاتا آدم بدی نیست این بار رو توسخت نگیر  شمابرین ولی اگه دیدی باز اون رفت و اومد نمی ...

من خیلی باهاش گرم نمیگیرم آدم رکی هم هست مثلا به چه هاش میگه زن عموتون خیلی زشته حالم به خورد و میخنده من به دل نمیگیرم ولی مامانم میگه عید دیدنی هم حق نداری زری