2777
2789

من همش میرم بیرون میام خونه هر روز باید قرص و بندازم 

سرم وحشتناک درد میگیره. خیلی خوابم میگیره بی‌حال میشم 

چرا اینطوریم‌

الانم حالم خوب. نیست مست شدم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایف استایلتو درست کن 

برو دکتر ببین چرا این طوری میشی 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

احتمالا میگیرن هست یا سینوس هات درگیره و حساس 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
شنیدم یکی تو همین سایت میگفت جاریم میخورد و ایست قلبی کرد دوراز جون شما

منم خیلی تنگی نفس گرفتم هی انگاری خفه میشم باید تند تند آب بخورم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
احتمالا میگیرن هست یا سینوس هات درگیره و حساس 

پارسال رفته بودم دکتر گفته بود سینوزیت‌ داری 

۱۷ سالمه ها ولی یعنی بازم اینطوریم

پارسال رفته بودم دکتر گفته بود سینوزیت‌ داری  ۱۷ سالمه ها ولی یعنی بازم اینطوریم

اره گلم منم سینوس هام حساس بود ی باد بهم می‌خورد سر درد میشدم زود سرما میخوردم

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
اره گلم منم سینوس هام حساس بود ی باد بهم می‌خورد سر درد میشدم زود سرما میخوردم

خیلی سخته که 

من اینطوری میشم دیگ هیچ کاری نمیکنم بس که حالم بد میشه باید چیکار کنم الان🥺

خیلی سخته که  من اینطوری میشم دیگ هیچ کاری نمیکنم بس که حالم بد میشه باید چیکار کنم الان🥺

من رفتم پیش ی دکتر داخلی شهرمون که خیلی معروفه ی قطره اکالیپتوس بود بهم داد گفت به مدت دو هفته هر روز ۱۰ تا نفس عمیق بکش و بُخور بده به سینوس هات 

بعدش خوب شدم