ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با اینکه دوسش نداشتم ولی باز اذیت میشدم گاهی ک ب فکر میرفتم
تا چند ماه بعدش
اره همون قبل از جدایی ،وقتی خبر پیچیده بود ک دارم بهم میزنم برام خواستگار اومد
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
خب پس دیگ ناراحتی نداره . اگ تصمیم خودت بوده پس خوشحالم باش ادم از خوشی فرار نمیکنه . بنظرم برو کلاس های هنری موسیقی گواهی ماشین تفریح . والا بزن بسلامتی ازادی😂😂
حس غم حس غم خیلی زیاد تو خونه ای که من منتظر موندم ساخته شه و پولش جور بشه یکی دیگه قر ...
گلم عزیزم کاش و اما و اگر مگ فایده داره؟ ببین بشوت بره از فکرت بشوووت . بنظرم ب فکر خودت باش . تو دست کس دیگ بگیر . کسی ک فقط کسی نباشه . همه کست بشه . خیالت راحت اونموقع اونه ک میشینه مثل تو حسرت میخوره