2777
2789
این سوالت رو چندین بار پرسیدی و من جواب دادم اگر جوابت رو نمیدادم میگفتم اوکی دیگه جواب میدم چه کاری ...

😳اما من هیچوقت جواب نگرفتم برا این سوالم

اگه میگرفتم ک نمیپرسیدم.

فقط پرسیدم ازدواجم کی هست و جواب دادید.

دیگه ب این سوال دوم جواب ندادید اصلا یا اقلا من ندیدم جواب رو.

ممنون عزیزم ک جواب دادید پس نمیرم ببینمش.. حالا میگین برمیگرده.. پیام میده.. 

برات خوب نیس

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😳اما من هیچوقت جواب نگرفتم برا این سوالم اگه میگرفتم ک نمیپرسیدم. فقط پرسیدم ازدواجم کی هست و جوا ...

من یادمه جواب دادم این سوال رو توی تامیک خودمم جواب دادم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
مث اینکه متوجه پیامم نشدین گفتم کسی ک شک داره کلا سوالش رو جواب نمیدم هر تاپیکی هم بیاد جواب نمیدم ...

شرمنده عزیزم من با شما آشنا نیستم به همین دلیل گفتم یکم از خودمم بگین!

خیانت نمیکنه مگه بیکاره یکی داره باز بره دنبال یکی دیگه؟ اخلاقش مشکل داره اونم خودش باید تغییر ب ...

سلام گلم خوبی

میشه منم بگی لطفا؟؟ شوهرم دوسم داره؟؟ وفاداره بهم؟؟

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
سلام تورو خدا جواب منم بدین حستون در مورد زندگیم طلاقم مهریه اینده ام؟

شوهرت مشکل داره مثلا اختلالی ک مربوط ب روانش باشه،چون ثبات رفتاری نمیبینم هم دوستت داره هم ب شدت از دستت کفریه

مهریه رو میگیری هر جور شده اما برگشت نمیبینم چون همه پل های پشت سرتون خراب شده

اگر امیدی ب برگشت داری باید برین مشاوره خانواده 

سلام عزیزم ببخش مجدد سوال دارم من یک ابلاغیه واسم اومده بنظرتون نتیجه اش چی میشه ؟ دارن خیلی دیگ ...

گفتم سختی داره اما جواب میکیری تو چون حقته میتونی بگیری البته باید تلاش کنی زرنگی کنی علیه اونا مدرک جم کنی گفتم سخته ولی اخرش خوشه

امکانش هست یه وکیل خوب بگیر

شوهرت مشکل داره مثلا اختلالی ک مربوط ب روانش باشه،چون ثبات رفتاری نمیبینم هم دوستت داره هم ب شدت از ...

درسته

نه برگشت نمیخوام فقط نگران اینده امم که بعد طلاق چی میشه؟

مث اینکه متوجه پیامم نشدین گفتم کسی ک شک داره کلا سوالش رو جواب نمیدم هر تاپیکی هم بیاد جواب نمیدم ...

به منم میگی طرفم بهم فکر میکنه یا نه؟؟ آشتی میکنه یا داره خیانت میکنه ؟؟؟

درسته نه برگشت نمیخوام فقط نگران اینده امم که بعد طلاق چی میشه؟

مستقل میشی البته باید قوی شدن رو یاد بگیری و احساسی نباشی 

گفتم سختی داره اما جواب میکیری تو چون حقته میتونی بگیری البته باید تلاش کنی زرنگی کنی علیه اونا مدرک ...

وکیل از ابتدا داشتم

این امروز به دستم رسیده

خیلی کلافه ام کردن دیگه

ممنونم🌸

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀