naaasrinnn مدیر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 964 عنوان حس شمشی | مشاهده متن کامل بحث + 3484 بازدید | 474 پست لطفا جواب سوالم و بده@شاباله 1402/12/07 | 13:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لواشک_خیلی_ترش عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 4293 این سوالت رو چندین بار پرسیدی و من جواب دادم اگر جوابت رو نمیدادم میگفتم اوکی دیگه جواب میدم چه کاری ... 😳اما من هیچوقت جواب نگرفتم برا این سوالماگه میگرفتم ک نمیپرسیدم.فقط پرسیدم ازدواجم کی هست و جواب دادید.دیگه ب این سوال دوم جواب ندادید اصلا یا اقلا من ندیدم جواب رو.
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1900 ممنون عزیزم ک جواب دادید پس نمیرم ببینمش.. حالا میگین برمیگرده.. پیام میده.. برات خوب نیس دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1900 😳اما من هیچوقت جواب نگرفتم برا این سوالم اگه میگرفتم ک نمیپرسیدم. فقط پرسیدم ازدواجم کی هست و جوا ... من یادمه جواب دادم این سوال رو توی تامیک خودمم جواب دادم دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
haniler عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1712 مث اینکه متوجه پیامم نشدین گفتم کسی ک شک داره کلا سوالش رو جواب نمیدم هر تاپیکی هم بیاد جواب نمیدم ... شرمنده عزیزم من با شما آشنا نیستم به همین دلیل گفتم یکم از خودمم بگین!
رفیف عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 1711 سرد نشده مشکلات مالی داره برای همون فکر بدهی ها هاس ب فکر زندگی هست احتیاج ب ارامش سکوت تنهایی داره ... عزيزم ما قهريم 😭😭من خيلي ازش دورمممم اشتي ميكنه باهام ؟؟
ناناعت_شودم عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 9331 خیانت نمیکنه مگه بیکاره یکی داره باز بره دنبال یکی دیگه؟ اخلاقش مشکل داره اونم خودش باید تغییر ب ... سلام گلم خوبیمیشه منم بگی لطفا؟؟ شوهرم دوسم داره؟؟ وفاداره بهم؟؟ دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1900 سلام تورو خدا جواب منم بدین حستون در مورد زندگیم طلاقم مهریه اینده ام؟ شوهرت مشکل داره مثلا اختلالی ک مربوط ب روانش باشه،چون ثبات رفتاری نمیبینم هم دوستت داره هم ب شدت از دستت کفریهمهریه رو میگیری هر جور شده اما برگشت نمیبینم چون همه پل های پشت سرتون خراب شدهاگر امیدی ب برگشت داری باید برین مشاوره خانواده دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1900 سلام عزیزم ببخش مجدد سوال دارم من یک ابلاغیه واسم اومده بنظرتون نتیجه اش چی میشه ؟ دارن خیلی دیگ ... گفتم سختی داره اما جواب میکیری تو چون حقته میتونی بگیری البته باید تلاش کنی زرنگی کنی علیه اونا مدرک جم کنی گفتم سخته ولی اخرش خوشهامکانش هست یه وکیل خوب بگیر دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
a_m_a_m عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 6643 شوهرت مشکل داره مثلا اختلالی ک مربوط ب روانش باشه،چون ثبات رفتاری نمیبینم هم دوستت داره هم ب شدت از ... درستهنه برگشت نمیخوام فقط نگران اینده امم که بعد طلاق چی میشه؟
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 34074 ن خیانت نمیکنه . خود واقعیشو تو رابطه گم کرده و سخته خوب شه . ادامه باهاش خوبه . به احتمال زیاد دعا ... گلم حسش بهم میگی کی جلو میاد
زوشا۶۶ عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 14460 مث اینکه متوجه پیامم نشدین گفتم کسی ک شک داره کلا سوالش رو جواب نمیدم هر تاپیکی هم بیاد جواب نمیدم ... به منم میگی طرفم بهم فکر میکنه یا نه؟؟ آشتی میکنه یا داره خیانت میکنه ؟؟؟
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1900 درسته نه برگشت نمیخوام فقط نگران اینده امم که بعد طلاق چی میشه؟ مستقل میشی البته باید قوی شدن رو یاد بگیری و احساسی نباشی دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
چال_لوپ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 4244 گفتم سختی داره اما جواب میکیری تو چون حقته میتونی بگیری البته باید تلاش کنی زرنگی کنی علیه اونا مدرک ... حسشوهرم نسبت ب من چیه؟!
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9989 گفتم سختی داره اما جواب میکیری تو چون حقته میتونی بگیری البته باید تلاش کنی زرنگی کنی علیه اونا مدرک ... وکیل از ابتدا داشتماین امروز به دستم رسیدهخیلی کلافه ام کردن دیگهممنونم🌸 میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀
fereshte1373 عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5522 شوهرت مشکل داره مثلا اختلالی ک مربوط ب روانش باشه،چون ثبات رفتاری نمیبینم هم دوستت داره هم ب شدت از ... پیامم ج میده دیروز پیامش دادم کی؟ملاقات داریم؟حسش چیه؟