2777
2789
بله بچه داری میشی اما چند روزه زمان ها و بارداری رو نمیتونم دقیق بگم اما بچه دار ک بشی کانون گرم و ...

عزیزم سه ساله منتظرم خیلی سخته 

بهم میگن ای وی اف کنم ولی خیلی برام سخته اینکار

خواستم بدونم شما حستون چیه میتونم طبیعی باردار بشم یا باید کاشت انجام بدم؟

عزیزم نمیشه اصلا تقریبا هم بگی کی من هم مادر میشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستای گلم من زمان ها و بارداری و جنسیت رو الان نمیتونم بگم لطفا سوال نپرسید کی برمیگرده جنسیت بچم من حاملم اینجور چیزا رو عرضه ندارم الان جواب بدم

اونایی هم ک میگن رنگ لباسم اول اسمم ماه تولدم یا چنین سوالاتی میپرسن ک مطمئن بشن از حسم رو جواب نمیدم اصلا حالا صد بارم بپرسن جواب نمیدم

کسایی هم ک یک بار جواب دادم سوالشون رو رگباری سوالاشون رو میپرسن و میدونم ک سوالاشون تکراریه چون چندین بار پرسیدن هم جواب نمیدم

ممنون ک درک میکنید چون منم مریضم و حال خوشی ندارم چن روزه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
بله بچه داری میشی اما چند روزه زمان ها و بارداری رو نمیتونم دقیق بگم اما بچه دار ک بشی کانون گرم و ...

عزیزم الان متوجه شدم ک چندروزه نمیتونی دقیق زمانی بگی

اگ میشه حست برگشت تاپیک بزنی بپرسم دوباره ازت ممنون میشم زمانشو بگی

دوستای گلم من زمان ها و بارداری و جنسیت رو الان نمیتونم بگم لطفا سوال نپرسید کی برمیگرده جنسیت بچم م ...

ميشه بگي دوسم داره ؟دلش برام تنگه ؟؟ و از ازدواج باعام پشيمون شده يا ن ؟؟

حس ميكنم ديگه مثل فبل منو نميخواد سرد شده

عزیزم الان متوجه شدم ک چندروزه نمیتونی دقیق زمانی بگی اگ میشه حست برگشت تاپیک بزنی بپرسم دوباره ازت ...

چون مریضم سر درد های شدیدی دارم دقیق نمیتونم بگم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
دوستای گلم من زمان ها و بارداری و جنسیت رو الان نمیتونم بگم لطفا سوال نپرسید کی برمیگرده جنسیت بچم م ...

انشاالله سالم و سلامت باشی قشنگم 

همین سوالا منو جواب میدی فداتشم

عزیزم میگی با همینی که حس میکنم ازدواج دارم؟برا اطمینان یکم از خودمم بگو مرسی

من قبلا یک سوال پرسیدم جواب دادین این یک سوال دیگه اس ک چند بار پرسیدم نگفتید خانواده ب بازم می ...

این سوالت رو چندین بار پرسیدی و من جواب دادم اگر جوابت رو نمیدادم میگفتم اوکی دیگه جواب میدم چه کاریه بخوام هر روز سوالتو ببینم بی جواب بذارم ولی واقعا جواب این سوال رو دادم

جواب من و سوال تو عوض نمیشه ک،میشه؟

گفتی پسره میاد جلو گفتم بله ولی خانوادش از شما ناراحت شدن حالا ببین رفتارتون چی بوده

پسره هم گیر کرده وسط دلش میخواد بیاد اما بخاطر خانوادش نمیتونه چون اونا همراهیش نمیکنن باید صبر کنی تا اونا راضی بشن بیان

اینکه تو هر تاپیکی این سوالی ک برای بار دوم جواب دادم رو مطرح میکنی اونم نه یک بار بلکه چندین بار اصلا صورت خوبی نداره

انشاالله سالم و سلامت باشی قشنگم  همین سوالا منو جواب میدی فداتشم عزیزم میگی با همینی که ...

مث اینکه متوجه پیامم نشدین

گفتم کسی ک شک داره کلا سوالش رو جواب نمیدم

هر تاپیکی هم بیاد جواب نمیدم

مطمئن نیستین از حس من خیلیای دیگه هستن ک میتونید ازشون بپرسین

ممنون عزیزم ک جواب دادید پس نمیرم ببینمش.. حالا میگین برمیگرده.. پیام میده.. 

سلام تورو خدا جواب منم بدین

حستون در مورد زندگیم

طلاقم

مهریه

اینده ام؟

ميشه بگي دوسم داره ؟دلش برام تنگه ؟؟ و از ازدواج باعام پشيمون شده يا ن ؟؟ حس ميكنم ديگه مثل فبل منو ...

سرد نشده مشکلات مالی داره برای همون فکر بدهی ها هاس ب فکر زندگی هست احتیاج ب ارامش سکوت تنهایی داره یه مدت بگذره سرش خلوت میشه و هم کارش خوب میشه هم رفتارش خوب میشه

شما هم لطفا غر نزن چون خودتو ازش دور میکنی