2777
2789
عنوان

رفت😭😭😭😭😭😭

4653 بازدید | 73 پست

مامانم امروز رفت و من بازم تنها شدم😭😭😭😭😭

همسرمم سر کارِ😞

چقدر خونمون سوت و کور شده😓

تازه نهارمم باید خودم آماده کنم😁

.Pain🔥you made me a believer

از تنهایی وسکوتت لذت ببر دوخط قران برای بچه ات بخون چندروز دیگه به سلامتی به دنیا میاد اونوقت حسرت همین سکوتو میخوری.ببین کی گفتم

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان

عیب نداره منم مامانم یه شهر دیگس. خیلی اذیت میشم مخصوصا تو بارداری غذا درست کردن واقعا بده

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

از تنهایی وسکوتت لذت ببر دوخط قران برای بچه ات بخون چندروز دیگه به سلامتی به دنیا میاد اونوقت حسرت همین سکوتو میخوری.ببین کی گفتم

بستنی من دارم لحظه شماری میکنم بچم دنیا بیاد این حالتای مزخرف بارداری تموم شه. 

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

نظرات مارو نمیبینی مگه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه ها راستش یکم از تنها موندن واهمه دارم 

از اینکه قراره خودم پاشم آشپزی کنم😐

بقیهء کارا با همسرمه هااااا ولی نمیدونم من چرا استرس گرفتم ننم رفت😨

.Pain🔥you made me a believer

سوگل بارداری؟

من وقتی بچه ام به دنیا اومد باخودم گفتم کاش همون تو میموند 4 سالش میشد میومد بیرون😂

مرضی جان غصه نخور مامانت باز دوباره میاد 

الان با قابلیتهای بسیار زیاد ورژن جدید سایت خودتو سرگرم کن         

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

اره بستنی جونی.  4 ماهمه. 

وای من حاضرم چشمم و ببندم باز کنم روز زایمانم باشه 

تو ادرس بار refreshرو بزن.همون کار به روز رسانی رو میکنه

مرضیه همه چیز بارداری یه طرف.. اشپزیش یه طرف.. خیلی سختتتتتهههه 😭

من غذایی که خودم بپزم و نمیتونم بخورم