2777
2789
عنوان

رفت😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4655 بازدید | 73 پست

با اجازه سایت حالمو بد میکنه به انتظار درست شدن اومدم 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری تاپیک زدین میخاستم یه تاپیک بزنم نمیتونم عین کلاس اولیا

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

مرضی بعد ازدواج اومدی قم؟من فکر میکردم خانواده ات قم هستن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
سوگل نمیدونم میدونی یا نه من قبلا یه زایمانِ زودرس توی 22 هفته داشتم و پسرم رو از دست دادم الان هم تقریبا 17 روزه سرکلاژ کردم دیگه توکلم بخداس،دفعهء قبل وسایلش رو خریدم اسمش رو انتخاب کردم و توی یه شب از دستش دادم الان دیگه جرات ندارم به خودم امید بدم،باور کن انقدرررررر توی آتیشم که به تنها چیزی که فکر نمیکنم دختر پسر بودنشه😢فقط میخوام بیادش بغلم😭هر چی که باشه عشقِ منو باباشه😍اگر تا پایان بارداریمم بهم نمیگفتن من بازم نمیپرسیدم تازه دنیا میامد سورپریز میشدیم

مرضیه جون من اطلاع نداشتم.

اما مطمئن باش این بار سالم و به موقع میاد بغلت.. 

دعا میکنم این هفته های باقی مونده خیلس زود و به راحتی بگذره و نی نی خوشگل با سلامتی بیاد پیش مامان باباش

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

امضاها تو تخم چشمامونه یعنی مجبوری باید امضای همرو بخونیم !!چ وضعیه اه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

عزیزم  باید کنار بای با وجود اینکه واقعا سخته منم تنها یه شهر دیگم وقتی مامانم رفت  دست خودم نبود عین بچه ها گریه میکردم اشکم بند نمیاومد استراحت کن به بچت برس اهنگ شاد بذار حتما

مرضیه جون من اطلاع نداشتم.اما مطمئن باش این بار سالم و به موقع میاد بغلت.. دعا میکنم این هفته های باقی مونده خیلس زود و به راحتی بگذره و نی نی خوشگل با سلامتی بیاد پیش مامان باباش  

سوگل سادات😍 خیلی بهت حس خوبی دارم نمیدونم چرا میبینمت احساس ارامش میکنم شاید چون یه ادم مذهبی و منطقی هستی نه اهل افراط و تفریط خیلیم علم داری رو این چیزا. ادم دوس داره باهات هم صحبت شه.انشاالله همیشه سالم و موفق باشی و شاد 😍😘

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)