2777
2789
عنوان

رفت😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4655 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1980 عزیزم اسمت نیفتاده نمیدونم دقیقا کی هستی😂 

من دی 94 عروسیم بود. 

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

به من توی nt گفت پسره بعد از nt هم چند تا سونو رفتم اما جنسیت نپرسیدم حالا 10 اردیبهشت دیگه منم نپرسم توی سونوم مینویسه

انشالله هر چی هست فقط بیاد بغلم بچه بچه اس دیگه چه فرقی میکنه چی باشه

.Pain🔥you made me a believer

من ان تی رفتم گفت کوچولوئه نمیتونم ببینم دقیقا چیه. 

اما ادم بدونه خوبه. باهاش رابطه میگیره.

الان من نمیدونم جز نی نیم چی صداش کنم😔

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

سوگل نمیدونم میدونی یا نه من قبلا یه زایمانِ زودرس توی 22 هفته داشتم و پسرم رو از دست دادم الان هم تقریبا 17 روزه سرکلاژ کردم دیگه توکلم بخداس،دفعهء قبل وسایلش رو خریدم اسمش رو انتخاب کردم و توی یه شب از دستش دادم الان دیگه جرات ندارم به خودم امید بدم،باور کن انقدرررررر توی آتیشم که به تنها چیزی که فکر نمیکنم دختر پسر بودنشه😢فقط میخوام بیادش بغلم😭هر چی که باشه عشقِ منو باباشه😍

اگر تا پایان بارداریمم بهم نمیگفتن من بازم نمیپرسیدم تازه دنیا میامد سورپریز میشدیم

سوگل نمیدونم میدونی یا نه من قبلا یه زایمانِ زودرس توی 22 هفته داشتم و پسرم رو از دست دادم الان هم تقریبا 17 روزه سرکلاژ کردم دیگه توکلم بخداس،دفعهء قبل وسایلش رو خریدم اسمش رو انتخاب کردم و توی یه شب از دستش دادم الان دیگه جرات ندارم به خودم امید بدم،باور کن انقدرررررر توی آتیشم که به تنها چیزی که فکر نمیکنم دختر پسر بودنشه😢فقط میخوام بیادش بغلم😭هر چی که باشه عشقِ منو باباشه😍

اگر تا پایان بارداریمم بهم نمیگفتن من بازم نمیپرسیدم تازه دنیا میامد سورپریز میشدیم