2777
2789

پدر و مادرش واسه ی همهی بچه هاشون سنگ تموم گذاشتن، همه چی واسشون خریدن. ولی برای ما هیچی،حتی با اینکه اول ازدواج شوهرم بیکار بود و ما به زور پول خورد و خوراکمون رو میرسوندیم ولی یه تعارف هم نزدن. روز خواستگاری هم گفتن تا شوهرم بره سرکار تمام هزینه هاتون با خودمونه. حالا هرکاری دارن فقط شوهر منو صدا میکنن، داره تو روستا براشون ویلا میسازه. پدرش هم خیلی پولداره. نمیدونم چرا داره از زندگی من میزنه برای خانوادش که هیچکاری براش نکردن. واقعا خیلی حالم بده. چکار کنم. حرف زدن باهاش فایده نداره، فقط بیشتر منو متهم به بدجنسی میکنه!!! 

تو این شرایط حالا بچه چرا اوردی؟ بهتر نبود با شوهرت به یه تفاهم و حال خوب میرسیدی بعد بچه میاوردی

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتشون کنه همه مردا کثافت رو...مرده شور پدر و مادرشونو ببرن با این حیوان تربیت کردنشون حالم از همه بهم میخوره دیگ

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

تا وقتی پشت خاحوادش گله میکنی و خودتو ناراحت نشون میدی و غر میزنی وضع همینه ..سعی کن با به خود رسیدن و موفق بودن و دلبری به سمت خودت جذبش کنی و اونقد وفتشو بگیری که کلا تو بشی حداقل ۸۰ درصد ذهنش