2777
2789

بچه ها حدود یه ماهه پدرشوهرم واحد خودشون(طبقه پایین) دارن بنایی میکنن، وسایل جمع کردن همش خاک و خول، بعد بیس چارساعته اینجان، انتظار دارن من براشون غذا بپزم، شبا تا نزدیک ساعت۱، ۲ هنوز اینجان، کلا هروقت عشقشون کشید درو باز میکنن میان تو، حتی یه در نمیزنن، زندگیم شده عین نازنین تو سریال ساختمان پزشکان!

خیلی از این وضع خستم، حال روحیم خرابه، خونمم همش کثیف و شلخته س، اولا همه جا رو خاک گرفته دم عیدی خیر سرم، دوما از بس شلوغن همش خونم کثیفه و شلخته، مهموناشونم میارن خونه ی من😭دیشب گفتم خوبه یکی دو هفته برم خونه مادرم حداقل ریخت شونو نبینم عصبی شدم خیلی این چند وقت، باز امروز میگم اگه من برم دیگه کلااا میان اینجا کنگر میخورن لنگر و میندازن، دیگه نمیرن و اگه الان یکم اذیتن از رفتن اومدن اونموقع دیگه راحته راحتن، مادرشوهرم میاد به اسم غذا درست کردن برا شوهرم کلا میمونه اینجا دیگه،

بنظر شما چیکار کنم؟ گرفتار شدم با این عوضی ها...همه مردم الان بفکر تمیزکاری و خونه تکونی ان، منو نگاه😭😭😭😭

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ت رو ترک نکن مگه  درتون قفل نداره،

ی در معمولیه ک از دو طرف باز میشه، قفل هم میشه کرد، ولی خب اینا دم به ثانیه میرن و میان، فقط هی باید بپرم بیام درو براشون باز کنم، ما باید بریم از این سگدونی

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
مجبوری تحمل کنی تاتموم بشه خیییلی سخته من که اصلا اعصاب این چیزاروندارم

خدا لعنت کنه پدرشوهرم رو بی درک عوضی

ی در معمولیه ک از دو طرف باز میشه، قفل هم میشه کرد، ولی خب اینا دم به ثانیه میرن و میان، فقط هی باید ...

عزیزم هر چقدر شرایط بد باشه به خونتون نگید... خونه حرمت داره.  درسته هی باید بری و بیای ولی قفل کنی درو مرتب باز کنی نشون میدی نیاز به حریم داری

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

تموم میشه دیگه پرش رفته کمش مونده این همه تحمل کردی کار خودتو خراب نکن بشین حواست به خونه زندگیت باش ...

باور کن همش میگم میگذره میگذره ولی کی دیگه، این آدمارو نمیشناسی...بخدا جوونمیمو تباه کردن با این رفتاراشون

عزیزم هر چقدر شرایط بد باشه به خونتون نگید... خونه حرمت داره.  درسته هی باید بری و بیای ولی قفل ...

اینجا هیچ حریمی نداره، توروخدا از ته دلت دعا کن دیگه خدا بمنی که ده ساله دارم التماسش میکنم برا یه خونه ی مستقل نگاه کنه، دعا کن این طلسم لعنتی بشکنه

باور کن همش میگم میگذره میگذره ولی کی دیگه، این آدمارو نمیشناسی...بخدا جوونمیمو تباه کردن با این رفت ...

با آدم بی ملاحظه سر کردن خیلی سخته خواهر ولی وقتی چاره نداری سعی کن عرصه رو بیشتر از این به خودت تنگ نکنی خودتو بزن به بیخیالی که زودتر بگذره این روزا هم بره