2777
2789
عنوان

خانم ها فقط به فکر خودتون باشین

235 بازدید | 13 پست

به شونه هیچ مردی تکیه ندین و فقط روی خودتون حساب کنید

به خاطر سرکار و کارای خونه و باشگاه و وقت گذروندم با شوهر و درس خوندن روزی ۶ ساعت برای کنکور ارشد فشار خیلی رومه و این وسط شوهرم اومده میگه روزی نیم ساعت پیاده روی هم برو عوضش من یه وعده ظرف میشورم

دوماهه من تو فشار روانی و جسمی ام یکبار نیومد یکم کار من سبک کنه بعد اومده برام قانون هم وضع می کنه و من امروز ترکیدم و حرفای دلمو زدم و آخرش چی نصیبم شد اینکه بی انصاف هستم و همین که خودشو داره با فیلم و بازی لپ تاپ داره سرگرم می کنه ینی منو داره درک می کنه چون کاریم نداره و تازه اومده بهم گفت منکه گفتم نمیخوام بری سرکار خودت خواستی، بهش میگم همین سرکاره که پول کتاب جزوه مشاور کوفتی رو داره میده نه تو

و جواب آخرش این بود که نمی خوام دیگه بخونی و نمیزارم کنکور بدی

آخرشم اومد معذرت خواهی کرد ولی حرفاشو زد بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون همینن.

از مرد توقع وفا نداشته باش.

وقتی بیکاره کل کارای خونه رو بنداز گردنش.

خرجتونو کی میده؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

همشون همینن.از مرد توقع وفا نداشته باش.وقتی بیکاره کل کارای خونه رو بنداز گردنش.خرجتونو کی میده؟

خرج اون میده ولی من توقع دارم مثل موقعی اون درس میخوند و من هواشو داشتم اونم هوامو داشته باشه

بد نوشتی! ولی حس کردم خیلی منت گذاشتی سرش! بفرستش سرکار خودت هم واسه خودت کار کن.

سرکار میره ولی من توقع دارم همونجور که من درکش میکردم موقعی که درس میخوند اونم منو درک کنه

فقط ۴ ماهه ینی ۴ ماهم نمی تونه تحمل کنه؟ نمی تونه دو تا قاشق بشوره یا هال مرتب کنه؟ پس زندگی زناشویی برای چیه؟ از فشار روم اومد مجبور شدم منت بزارم

الان منظورت اینه تو خوبی و شوهرت بده ؟

والا سره کار میری درس میخونی باشگاه میری ظرفارو هم برات میشوره جنگ و دعوا هم راه نمیندازه که راحت درست و بخونی دیگه میخواستی تخت پادشاهی برات تو خونه بزاره کنار

کفر نعمت میکنی

دیگه کسی الان بیاد حق و بده به تو قطع به یقین مرد ستیزه

الان منظورت اینه تو خوبی و شوهرت بده ؟والا سره کار میری درس میخونی باشگاه میری ظرفارو هم برات میشوره ...

اگه اینکارا رو نکنه پس برای چی باید اسمشو بزارم شریک زندگی؟ موقعی اون آزمون داشت درکش کردم حالا خواسته زیاده که ۴ ماه اون منو درک کنه؟

مگه زن به دنیا اومده که زندگی راحت برای مرد فراهم کنه ؟

مگه زن رباته؟ وقتی خودش میگه باشگاه تو ول نکن

و گر ن من از خدامه تو این موقعیت نرم باشگاه

من از خدامه سرکار نرم ولی این قدر قسط داریم که نمی تونه پول مشاور و کتابای منو بده پس مجبورم برم سرکار

خرج اون میده ولی من توقع دارم مثل موقعی اون درس میخوند و من هواشو داشتم اونم هوامو داشته باشه

بازم خداروشکر که خرج رو میده. از مرد جماعت توقع همدلی و همکاری نداشته باش. اعصابت آروم تره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اگه اینکارا رو نکنه پس برای چی باید اسمشو بزارم شریک زندگی؟ موقعی اون آزمون داشت درکش کردم حالا خواس ...

خوب عزیزه من باشگاه که میگه نرو واسه خاطر خودته وگرنه چه پوئن مثبتی واسه همسرت داره

میدونی چقدر خانم متاهل هست که یواشکی درس میخونن همسرشون نبینه وگرنه میاد از حسادت یا سر و صدا میکنه یا کار و مهمون میتراشه که خانمش وقت نکنه درس بخونه

شما نیمه پر لیوان و نمیبینی الکی عیب میزاری همین قدر که حامی کار کردن و درس خوندنته خودش خیلیه

البته حس میکنم خسته شدی و دلت گرفته بهانه گیری میکنی

وگرنه با توضیحاتی که شما دادی واقعا جای بحث و دعوا درست کردن نداره

خوب عزیزه من باشگاه که میگه نرو واسه خاطر خودته وگرنه چه پوئن مثبتی واسه همسرت دارهمیدونی چقدر خانم ...

این شوهر ایی که شما دارین می گین یه مرد سالم نیستن و اسمشون شوهر نیست