این اتفاق دقیقا برای ما هم افتاد یه شب مهمون داشتیم نصف شب همه خواب بودیم یهو یه صدای شکستن وحشتناکی ...
عزیزم من سایه میبینم قشنگ صدا میشنوییم شوهرمم میشنوه ولی فکر کنم بخاطر اینکه من نترسم میگه ازبیرونه خونه کناری ما یه خانوم بود یه پسر ۶ساله داشت بعد خونه بغلی ما یه اپارتمان ۸واحدست خالیه یه واحدشو این خامونه خرید یه روز دیدیم تو کوچمون سرو صدای جیغ وگریه میاد شب بود رفتم بیرون دیدم زنه گریه میکنه همه همسایه ها جمعن شوهرش شب کاره میگه با پسرم خونه بودیم یه زن چادری در واحدمون زد میگه تعحب کرد در ورودی ما اصلا باز نبود بعد میگه بهش گفتم شما گفت ما واحد پایینیتونیم دیشب اومدیم میگم گفتم چ بی سرو صدا گفت اره میگه تعارفش کردم خونه اومد چای خورد و رفت میگه فرداش ب صاحب خونه گفتم واحد پایین و فروختید گفت ن واحدا خالیه میگه جلو درمون دوربین نداره بستس چک کردیم ن کسی اون تایم داخل شده ن خارج حتی پسرشم دیده بود زنه رو
من شنیدم دعا اثرش تا یکساله و بعد یکسال باید تمدید بشه
نمیدونم حقیقته یانه
دعا سنگینی میاره.بنظرم دعا نگیر.
خودت حرز ابی دجانه ب اتاقت اویزون کن
هر روز اسپند دود کن
سوره بقره و صدای اذان داخل خونه پخش کن
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
آره باید قرآن پخش کنم.دعا نویسه گفته بود بعد دو سه سال بیا تمدید.من چیزی ندیدم دیگه نرفتم.اون زمان ۲۰ هزار تومن گرفت زیاد نبود ولی چون چیزی ندیدم نرفتم
تو خونه ما هم چند تا هستن یه مدت آروم میگیرن ولی نمیدونم چی میشه یه مدت هم وحشی میشن تقریبا یه ماه پیش وحشی شده بودن پدر منو درآوردن دست میزدن به بدنم از آشپزخونه صدای غرش حیوون میومد صدای بال پرنده تو قفس میومد یعنی شبا تو آشپزخونه انگار جنگ بود
یا خود خدا.نکنه خونه ما هم اینجوری بشه.نمیرید دعا بگیرید؟
من یه دوستی دارم انرژی درمانگره گفت طلسم آوردن براتون گفت با سرکه و نمک خونتو پاکسازی کن اسفند دود کن این کارا رو میکنم آروم میشه خونه ولی بعد چند وقت دوباره میان و من آدم معتمدی سراغ ندارم که دعای قرآنی و موکل خوب برام بفرسته متاسفانه کاری کردن که الان یه ماهه با همسرم بعد یه دعوای عجیب قهریم شوهرم یه روز مثل دیوونه ها شد بی دلیل بهم حمله کرد در اتاقو شکوند واقعا هنوزم تو شوکم انرژیشون آنقدر منفی و بزرگه که هم از لحاط روحی هم از لحاظ جسمی تمام انرژی مثبت آدما رو خنثی میکنه خیلی خسته شدم اونی که برام طلسم گرفته رو فقط به خدا واگذار کردم ان شالله به روز سیاه بشینه روز تولد پسرم بود که این اتفاق افتاد خدا لعنتش کنه
اگه میتونی قبل از این که زندگیت بپاشه یا سرد بشه برو روستای سید نور شهر شوش .اونجا دعا دفع جن بزن.هزینه اش سه سال پیش ۲۰ ت بود. دعا زدم سه سال هیچی ندیدم حالا میرم دوباره میگیرم
حالا که میدونی جیزی تو خونه اته سر سری نگارش.توی اون روستا دعای دفع جن ام صبحانه نمک و سوزن و اسفند داد کنار هم تو پارچه سفید بستمش.۳ سال در آرامش بودم