2777
2789
عنوان

مادرشوهر

673 بازدید | 37 پست

سلام خانما من خیلی حرفای مادرشوهرم رو مخمه و واقعا عذاب میکشم 

خونشون یبار دوتا استکان شستم وقتی داشتم میرفتم پیش همسرم رف لیوانارو دوباره شست گذاشت سرجاش 

یه کارایی میکنه افتضاح خسته شدم از دستش 

دیروز خونشون سر مهمون اومدنو میوه خریدن با همسرم بحثش شد 

همسرمم حرف بدی نمیزد گفت برین ی دوکیلو موزم بخرین زشته مهمونشون اولین بار بود میومد

شرو کرد بحث کنه ک تو اگ پول داری برا خونه خودت بخر چکار خونه من داری من اختیار خونه خودمم ندارمو این حرفا 

بعد  کلی بحث منو کشید وسط گف عروس دوماس شوهر من با من سر تو بد شده ک رفتی گفتی استکانایی ک شستیو من رفتم ورداشتم دوباره شستم(خیلی ناراحت بودم به همسرم گفتم اونم به پدرشوارم گفته بود)منم از اول بحثشون هیچی نگفتم اینو که گفت گفتم خودم دیدم رفتی برداشتی شستی 

شرو کرد ب من چیز بگه ک دیگه نیاید اینجا ۱ساله منو عذاب گذاشتید میاد اینجا میخورید شکم گشنه میارید برا من 

با کلی بحثای دیگ واقعا نمیدونم چکار کنم از دستش😐راهنماییم کنید

دیگ نرو خونشون اصن اهمیت هم نده ب حرفاش همشون همینن

نه دیگ نمیرم کلا دیروزم پیامم داد هدیه اعتکافتو گرفتم بیا ببر اصلا جوابشو ندادم داده بود همسرم اورده بود برام 

چقده میتونه رو داشته باشه ی ادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین استکان بهونه کن دیگه کار نکن

برو بخور بریز بپاش بخند پاشو بیا

نه شوهرت ناراحت میشه نمیای خونه مادرم هم مادرشوهر دق میدی

هرچی گفت فقط با لبخند نگاه کن از صدتا فحش بدتر هست براش

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

ببین عزیزم بیشتر این جور اذیت ها له خاطر کم بود محبته باهاش مهربونی کن یه مدت بهت قول می دم رفتارش بهتر بشه یکم زمان‌می بره و صبر می خواد ولی نتیجه اش شیرینه برعکسش اگر بخوای درگیر بشی باهاش و ادامه بدی روح و روان خودت آسیب می بینه

نه دیگ نمیرم کلا دیروزم پیامم داد هدیه اعتکافتو گرفتم بیا ببر اصلا جوابشو ندادم داده بود همسرم اورده ...

رو ک ماشالا تا دلت بخوان دارن هیچوقت هم از رو نمیرن روز ب روز پرو ترم میشن اتفاقا

همین استکان بهونه کن دیگه کار نکن برو بخور بریز بپاش بخند پاشو بیا نه شوهرت ناراحت میشه نمیای خونه ...

اصلا جواب نمیدم ینی خوشم از بحث کردن نمیاد وگرنه میتونم یجوری جوابشو بدم ک خودشو جموجور کنه 

اخه گفته نیاین با خودم گفتم برم یه کیسه برنجو ی دوسه کیلو گوشتو حبوبات بخرم ببرم در خونش بگم بیا اینا بیشتر این یسالم هست ک اینجا غذاخوردیم 

ادم گشنه ی لقمه نون نیست که

شما حرفت رو با احترام همون لحظه بگو 

پخشش نکن بین بقیه 

وقتی دیدی استکان ها رو شست با احترام میگفتی مامان چرا. دوباره شستی؟ 

شستنم پسندت نبود ؟

با احترام که بگی جواب خاصی نداره بگه 

.

اینکه شما حرف زنونه رو زود بین مردان پخش کردید برا خودتون خوب نیست 

چیزی هم درست نمیشه 

کار بدتر هم میشه

اصلا جواب نمیدم ینی خوشم از بحث کردن نمیاد وگرنه میتونم یجوری جوابشو بدم ک خودشو جموجور کنه  ...

نکنی هاااا

بی تفاوت باش فقط همین 

کار نکن راحت

برو قشنگ بخور 

محل شون هم نده

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ببین عزیزم بیشتر این جور اذیت ها له خاطر کم بود محبته باهاش مهربونی کن یه مدت بهت قول می دم رفتارش ب ...

بخدا انقد باهاش خوبم که نگو اعتکاف باهم رفتیم هی به همه میگفت این میخواد بمیره درحالی ک من هیچیم نبود 

خونشون باشم ی جارو میزنم ی غذا درست میکنم  

مناسبتی باشه کادو میخرم کاری داشته باشه بهم زنگ بزنه حتی اگ نتونم بازم براش انجام میدم 

اما نمیفهمه 

بخدا چندوقت پیش برای مادرم کرفس خریدم ی ۴ کیلوام برا مادرشوهرم گرفتم بردم خونش بهش بدم نبود گذاشتم یخچالش به برادر شوهرم گفتم به مامان بگو اینارو زنداداش اورد 

بعدش خانم پیام داد ب من ک مگ من نوکرتم برات ترشی درست کنم اینهمه کرفس خریدی 

خیلی ناراحت شدم بهش گفتم من برا خودت گرفته بودم اما یا بریز براومرغات یا بده برادر شوهرم بیاره 

بد برگشته میگ خب خورشت کرفس درس میکنم بیا شب منم نرفتم

شما حرفت رو با احترام همون لحظه بگو  پخشش نکن بین بقیه  وقتی دیدی استکان ها رو شست با اح ...

اخه خود همسرمم دید ازم پرسید گفتم اره اینکارو کرد وگرنه من خودم اصلا از این خاله زنک بازیا خوشم نمیاد 

نکنی هاااا بی تفاوت باش فقط همین  کار نکن راحت برو قشنگ بخور  محل شون هم نده

اخه اگ برم بی احترامی به خودم کردم 

دیگ‌نمیخام قیافشو ببینم اذیتم میشم حرص میخورم تو خودم

شما حرفت رو با احترام همون لحظه بگو  پخشش نکن بین بقیه  وقتی دیدی استکان ها رو شست با اح ...

زندگی رو نباید میدون جنگ و لج و لجبازی کرد 

سنی ازشون گذشته 

انسان ممکن الخطاست 

شما نباید به همه چی اهمیت بدی 

به هر حال عضوی از خانواده هستن 

نمیشه بگی دیگه نمی‌خوام ببینمشون 

سر دو تا استکان؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمعن باش از بزرگی شما چیزی کم نمیشه 

درست مدیریت کن با احترام کامل