2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 37 پست
دلم‌نمیخاد برم همسرمم نمیزاره دیگ  ولی حرفاشو یادم نمیره همش تو ذهنمه نفرین کردناش همش میگ من ...

خدایا!چه مادریه که راضیه به ازهم پاشیدن زندگی بچش😑😑😑😑😑😑😑😑ببین اگه میخواستی جوابی بدی بایدهمون موقع میدادیی،حالاهرچی حرص بخوری به ضررخودته نه اون!درضمن یادت باشه حرصت ازاونوسرشوهرت خالی نکنی...باهاشون  قطع ارتباط کن شوهرت اگه میخوادبره گاهی بزاربره بهشون سربزنه وزودبرگرده...همنیکه زندگی توخوب باشه چشم اون درمیاد

جدییییی؟؟؟وااای نباید باهاش اینقدر راحت باشی که اینقدررر راحت بهت بگه مگه من نوکرتم 

هی خواهر نوکر چیه انقد حرفای بدتر این بهم زده ک اینا هیچه 

خیلی بدم میاد همش نفرین میکنه یا همسرمو یا زندگیمونو یا بچه نداشتمو

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هی خواهر نوکر چیه انقد حرفای بدتر این بهم زده ک اینا هیچه  خیلی بدم میاد همش نفرین میکنه یا ...

خب عزیزم ی بار جدی باهاش برخورد کن خیلی جدی بدون بی احترامی بگو درست صحبت کنیددد

😂😂😂وای از دست تو بیچاره مادرشوهرت چی میکشه

عزیزم تجربه خودم گفتم قبلا جواب میدادم همسرم ناراحت میشد طرف شون می‌گرفت.

الان قشنگ با دقت نگاه میکنم بهش گوش میدم بدون حرف میرم کار خودم می‌کنم همسرم طرف من میگیره

مادر و خواهرش هم حرص میخورن چرا یلدا ما رو جدی نگرفت

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خدایا!چه مادریه که راضیه به ازهم پاشیدن زندگی بچش😑😑😑😑😑😑😑😑ببین اگه میخواستی جوابی بدی بایدهمو ...

نمیفهممش به خدا من خالم انقدر باعروساش خوبههه که انگار رفیقن باهم مجردی میرن مسافرت هدیه میخره براش تولدو کلییی از اینکارا

مادرشوهر من با بچه خودشم خوب نیست 

دلم بیشتر بحال همسرم میسوزه که محبت مادر نمیبینه 

همش میگه من از بچگی جا قربون صدقه فقط فوشو نفرینو لعنت شنیدم از مادرم 

عزیزم تجربه خودم گفتم قبلا جواب میدادم همسرم ناراحت میشد طرف شون می‌گرفت. الان قشنگ با دقت نگاه میک ...

حتما این کارو میکنم 

ممنون بابت وقتی ک گذاشتی❣️🫂