2777
2789
عنوان

شوهرم با یه زن دیگه رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 133541 بازدید | 984 پست
من جای شما بودم زنه رو جدا میکردم از شوهرم ولی خودمم نمیتونستم باهاش بمونم چون نمیتونستم قبول کنم کس ...

خب منم میخوام همین کارو کنم.میخوام اون زن بره ولی نمیدونم چکار کنم .

یجوری خودتو انگار داری توجیح میکنی که مثلا زنه ول کن نیست وگرنه نامزد شما ازش خیلی خوشش نمیاد!!! عزیز من خواهر من مردی که با وجود نامزد بره سراغ کسی دیگه یعنی تنوع طلبه مرد تنوع طلب هم این زنو ازش دور کنی سراغ یکی دیگه خواهد رفت 

میدونم چون دوستش داری شنیدن این حرفها برات سخته اما واقعا اذیت میشم وقتی میبینم همجنسم اینجور بخواد عمرشو آتیش بزنه

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به احتمال زیاد با اون هم موازی بوده و به احتمال زیاد هم بعد ازدواج با شما هم این کارشو کنار نمی زاره . اما با خودش که حرف زدی ابراز پشیمانی نکرد . آخه وقتی به شما قول ازدواج داده چرا می ره دنبال یکی دیگه جزء اینکه .....

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
یجوری خودتو انگار داری توجیح میکنی که مثلا زنه ول کن نیست وگرنه نامزد شما ازش خیلی خوشش نمیاد!!! عزی ...

اره دارم توجیه میکنم ولی من ده سال از عمرمو پاش گذاشتم

می‌خوام اون زن هم از زندگیش بره 

عزیزم خیلی علاقه داری زندگیت خراب شه؟

به درک که دوسش داری یکم درد جدایی بکش تموم میشه میره

بهتر از اینه که یه عمر عذاب بکشی

اون زنه هم از زندگیت دور شه این مرده میره یکی دیگه پیدا میکنه

همه ی زن های دنیا هم پشتشو بهش کنن این میره یه جوری خیانتشو میکنه

بعدشم دعا نویس چیه دیگه؟ سطح اطلاعاتتونو یکم ببرین بالا