2777
2789
عنوان

شوهرم با یه زن دیگه رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 133556 بازدید | 984 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بهت نمیگیم طلاق بگیر.

من میگم هرچه زودتر ازدواج کن، بذار زودتر با واقعیت رابطه شوهرت با نفر سوم و خیانت روبرو بشی... چرا جدا بشی؟ باید بری به این باور برسی که این آقا درست که نمیشه هیچ، هر روز بدتر هم میشه و جنگ و مصیبت ها رو ببینی....

چرا ما بگیم وارد بهشت برین نشو؟؟؟

وقتی خودت میخوای برو جلو

واقعاااااا چه فکری میکنین؟؟؟؟؟

کسی که از الان اینطوریه درست میشه؟

این دختر رو ازش جدا کردی، فکر کردی تمومه؟ دیگه دختری توی دنیا نیست؟

میخوای همه عمر با شک و استرس زندگی کنی؟

تازه کسی که خودش هم اظهار پشیمونی نکرده و داره ادامه میده!

دعا بگیری؟ این حرفا چیه آخه؟ اصلا تو دعا بگیر، اون دختر هم ممکنه بگیره، یعنی همه چیز با دعا گرفتن تو حله؟؟؟

خدا دوستت داشته که قبل از ازدواج فهمیدی، بعد خودت میخوای به این زندگی مسخره ادامه بدی و چندسال زجر بکشی بعد جدا بشی؟؟

اره دارم توجیه میکنم ولی من ده سال از عمرمو پاش گذاشتم می‌خوام اون زن هم از زندگیش بره 

خب  دختره کیه،از کجا پیداش شده

مطمعنی این اولین باره که داره بهت خیانت میکنه،یاتو  اولین باره که متوجه میشی 

هر چی ادم بی لیاقت دیدم یک طرف همسر شما طرف دیگه.

دودستی تقدیم اون خانوم نکن با پس گردنی بفرستش واسش

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
کسی که تو دوران نامزدی خیانت کنه به نظرت ارزش داره براش بجنگی وای بحال اینکه بری زیر یک سقف باهاش&nb ...

راحت تقدیمش کنم به یکی دیگه؟ جواب این ده سال صبوری چی؟

اره دارم توجیه میکنم ولی من ده سال از عمرمو پاش گذاشتم می‌خوام اون زن هم از زندگیش بره 

بعدا تو زندگی باهاش اذیت میشی خیلی بیشتر از اینی که الان شدی، پس خودتو قبلش خیلی قوی کن 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
نمیدونم ولی من نمیتونم راحت تقدیمش کنم به اون زن

آقا وقتی فهمید شما جریان رو فهمیدی چی گفت . یعنی حتی ابراز پشیمانی نکرد . نگفت غلط کردم . نگفت بی خیال اش می شم . نگفت محل سگ ام دیگه بهش نمی دم . اگر به زبان و در عمل انجام نداده بدون این آقا ارزش یه روز موندن باهاش نداره . دو روز دیگه تب عشق ات خوابید به حرف می رسی

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
آقا وقتی فهمید شما جریان رو فهمیدی چی گفت . یعنی حتی ابراز پشیمانی نکرد . نگفت غلط کردم . نگفت بی خی ...

ابراز پشیمونی کرد معذرت خواهی کرد خیلی کارا کرد اما دیدم هنوزم باهم در ارتباطن

خب حالا که فرمودید نگیم جدا شو. بزار از خوبی های هوو برات بگم. کار خونه رو با هم تقسیم میکنید.  وقتی هم شوهرت رفت سراغ سومی و صیغه و دختربازی  یکی هست باهم دردو دل کنید. یکی که قشنگ درکت کنه