2777
2789
عنوان

رژیم

86 بازدید | 10 پست

رژیم گرفتم میخوام لاغرشم ولی مشکلم اینه نمیتونم قندواینجورچیزانخورم یعنی یه مدت نخوردم بعدش شوهرم ولنتاین یه عالمه شکلات ونوتلاگرفتش یه عالمه لم ازاین شوکورول هادارم جعبه ایش رو حالااوناروقایم کردم هرچندوقت یکباربخورم ولی دیگه شیرینی باقلوا وچیکارکنم که شوهرخواهرم خریده من عاشق این شیرینیم نمیتونم نخورمش من غذاخیلی کمترمیخورم و همش گرسنمه ولی مشکلی ندارم باغذانخوردن مشکل من شیرینی میشه رژیمی گرفت که شیرینی هم خورد؟

منم متاسفانه همین مشکل و دارم چند سال پیش که اساسی رژیم گرفتم دکتر گفت عصرها در حد دوتا ساقه طلایی ...

ارع منم قبلارژیم گرفتم ولی الان واقعانمیتونم میخام کم بخورم غذاولی شیرینی بخورم به نظرت لاغرمیشم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکلمم فقط با شیرینی جاته غذارو میتونم نخورم

دقیقامنی توهمینجوریم نمیدونم چیکارکنم به نظرت میشه باکم خوردن غذاوخوردن شیرینی یعنی کالری شماری کردن لاغرشد؟

دقیقامنی توهمینجوریم نمیدونم چیکارکنم به نظرت میشه باکم خوردن غذاوخوردن شیرینی یعنی کالری شماری کردن ...

نمیدونم شایدم بشه .اما اگه میتونی شیرینی هرروز نخور.مثلا هفته ای یبار کم کم کمش کن ماهی یبار

2790
2778
2791
2779
2792