2777
2789
عنوان

از بین بردن ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 57369 بازدید | 82 پست
چقد ناناسه،سی سی چقد میگیره؟

بستگی داره چه برندی بزنی از ۳ به بالاس😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراباید وقتی فردا میخوام برم ژل بزنم این تاپیکو ببینم😕 فرمش چطوریه؟ دکتری که میرم پیشش کاراش این ...

کلا وقتی بزنی بعدش که بیای خونه ورم میکنه اینقد ورم میکنه لب کبود و سیاه میشه که دلت میخواد خودتو بکشی..یعنی من تو این سه روز اصلا نتونستم غذا بخورم با یه کیکی یه ابمیوه ای زندم واقعا بخوای چیزی بخوری سخته..کلا من ژل لب زدم بهم نمیاد یعنی اینو فهمیدم که بهم نمیاد و نباید دست به صورتم بزنم.

کلا وقتی بزنی بعدش که بیای خونه ورم میکنه اینقد ورم میکنه لب کبود و سیاه میشه که دلت میخواد خودتو بک ...

وای یاخدا🥲🥲🥲خیلی سخته اینطوری

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بنظرم خوشت میاد همه اولش همینن نگران نباش

نمیدونم،،خواهرم میگه نمیخواد آنزیم بزنی چون ترمیم نمیخوای بری نهایتا تا آخر فروردین یا آخر اردیبهشت حتی شایدم زودتر همش جذب بشه و کلا فرم لب اولیت برگرده..ولی خودم موندم.

من خیلی دوسدارم لبی ک متوسط وخوشفرمه..ولی تاحااا۹۹درصد لبای ژل زده رو ک دبدم اصلا دوسنداشتم..موندم ب ...

کلا من از ژل خوشم نیومد.یعنی اون ظرافت و اون حالت معصوم چهره آدمو میگیره..یعنی این جذب بشه بره دیگه تا قیامت دست به صورتم نمیزنم

نمیدونم،،خواهرم میگه نمیخواد آنزیم بزنی چون ترمیم نمیخوای بری نهایتا تا آخر فروردین یا آخر اردیبهشت ...

اره بابا خیلی زودتر حتی میره نمیمونه

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
زنگ زدم به کلینیکی گفت دو هفته بعد از تزریق ژل میتونی آنزیم بزنی..از طرفی میترسم آنزیم بزنم کبودی و ...

انزیم خوب نیست اصلا بافت لبو ازبین میبره ورمش بره خوب نشد صبرکن خودش میره کلا

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اره واقعا دارم حقیقت رو بهت میگم.

هیچ جوره نمیتونی عکس لبتو بذاری؟خیلی کنجکاو شدم ببینم