2777
2789
عنوان

از بین بردن ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 57254 بازدید | 82 پست
انزیم خوب نیست اصلا بافت لبو ازبین میبره ورمش بره خوب نشد صبرکن خودش میره کلا

نهایتا اگه از فرمش خوشم نیومد مجبورم تو این چند روز عید ماسک بزنم بگم سرماخوردم بعدشم تا اخر فروردین صبر کنم که خودش جذب بشه بره😭🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا خیلی زودتر حتی میره نمیمونه

نمیدونی چه چیزایی باعث بشه زودتر جذب بشه؟..توی اینترنت خوندم نوشته بود گرما و حرارت باعث میشه زودتر جذب بشه..نمیدونم مایعات ولرم یا داغ بخورم یا ن؟...یا مثلا صورتمو بخور بدم یعنی جوری که بخوره به صورتم برسه به صورت غیرمستقیم..نه اینکه بخوام صورتمو مستقیم توش بگیرم..

نمیدونی چه چیزایی باعث بشه زودتر جذب بشه؟..توی اینترنت خوندم نوشته بود گرما و حرارت باعث میشه زودتر ...

اره داشتم ۴ بار انجامش دادم🤭 دفعه اول واکنش تورو داشتم...آره حرارت مخصوصا دفعه اول اصلا آبش میکنه خیلی سریع مثل چایی داغ🥴یا حموم بخار و آب داغ غذاهای داغ ورزش سنگین...لازم نیس مستقیم بخوره همین ک داغ داغ مثلا چایی بخوری آب میشه عمرش کم میکنه 

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
اره داشتم ۴ بار انجامش دادم🤭 دفعه اول واکنش تورو داشتم...آره حرارت مخصوصا دفعه اول اصلا آبش میکنه خ ...

میدونی..خودم میدونم که. به هرحال این ورمه میره و فرم میگیره.

ولی درکل چون چهره خودم ظریفه واسه همین لب بزرگ بهم نمیاد.کلا طبیعی باشم بهتره😂🥲...دیروز رفتم حمام ولی گفتم شاید بخار آب که میگن نباید باشه بخاطر این باشه که یه وقت ورم و کبودیشو زیاد میکنه واسه همین در رو باز گذاشتم که بخار بره بیرون..ولی فردا که رفتم حمام سعی میکنم یه مقدار بخار تو حمام باشه..امروزم دمنوش و اینا خوردم.فردا سعی میکنم بیشتر چیزای گرم تر بخورم😂از این به بعد پس غذا ها رو هم گرم میخورم🥲

اره داشتم ۴ بار انجامش دادم🤭 دفعه اول واکنش تورو داشتم...آره حرارت مخصوصا دفعه اول اصلا آبش میکنه خ ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم امیدوارم کردی🤗💗با حالی که 2,900 تومان بابتش دادم ولی شد یه تجربه برام. و امیدوارم تا عید مقدار زیادیش جذب بشه🙂😶💗

ممنونم از راهنماییت عزیزم امیدوارم کردی🤗💗با حالی که 2,900 تومان بابتش دادم ولی شد یه تجربه برام. و ...

میفهمم چی میگی عزیزم ولی نگران نباش در عرض ۲ هفته بیشترش میره تا عید که خیلی ... ولی بدون اکه کمی ازشم بمونه بد نمیشه و نهایت تا اردیبهشت رفته من خودم بیبی فیس و ریز نقشم کاملا درک میکنم چی میگی...ولی تجربه شد دیگ غصه نخور میره 😘

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

اسی نگران نباش نورامیس دفه اول جذب میشه. من سری اول یک سی سی زدم دو ماه پیش لبام هر روز کوچیک تر میشد دو روز پیش رفتم نیم سی سی زدم. چون مدلشو دوس داشتم و بهم میومد

تحرک زیاد. استرس . غذا و نوشیدنی گرم باعث جذب سریع ژل میشه. 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
اسی نگران نباش نورامیس دفه اول جذب میشه. من سری اول یک سی سی زدم دو ماه پیش لبام هر روز کوچیک تر میش ...

خودمم یک سی سی زدم..پنجشنبه شب زدم.

سه روز اولی بینهایت کبود بود و ورم داشت.

اما از روز چهارم ورمش خوابید.

الان ورمش خیلی کمتر شده و کم کم رنگ لبم داره طبیعی میشه

و خودمم احساس میکنم حجم لبم هر روز داره کمتر میشه.

فک کنم تا عید چیزی ازش نمونه.🥲❤️

البته مال منم فرمش خیلی خوشگله و دوسش دارم.

ولی کلا نمیخوام ژل بزنم دیگه یعنی ترمیم نمیرم.

عزیزم چی شد ورم لبت خوابید ؟

من 3 اسفند تزریق ژل لب انجام دادم مارک نورامیس 

یک سی سی...اره عزیزم تقریبا سر دوهفته ورم و کبودیش خوابید و تا اخر اسفند روز به روز جمع تر شد..الان هنوز ژل کامل از بین نرفته ولی خیلی عادی و  طبیعی شده لبم و جمعو جور تر شده.

ببخشید گلم میپرسم ولی برام سواله موقع بوسه اذیت نشدین ؟حس بدی نداشتین ؟

چون حجم لبم خیلی کم شده بود و ورم کامل خوابیده بود نه اذیت نشدم ولی خب با یه گاز خیلی کوچک یذره از ژلم همون جا گوله شد و کبود شد لبم و ورم کرد...حالا نمیدونم شاید من اینطوری باشم شاید یکی دیگه اینطوری نباشه...یعنی من بدنمم که سرم یا سوزن میزنم جاش سیاه میشه..ولی درکل نمیدونم این بخاطر پوست حساسم بوده یا شایدم همه اینطور باشن و نباید گاز گرفت..واقعا نمیدونم چرا یهو من اونطوری شدم...ولی شما اگه زمانی خواستین جایی ژل بزنید حتما اینو بپرسین و حواستون به این موضوع باشه که این اتفاقی که برای من افتاد برای شما نیوفته..یک هفته زمان برد تا کبودی لب من خوب بشه و من شانس اوردم یکمی زیر لب بالاییم بود این کبودی و ورم و زیاد تو دید نبود..ولی خب حواستون به این موضوع هم باشه.