2777
2789

پدرم ی چوپانه و دوتا دختر دم بخت داره و اوضاع مالی هم افتضاح ی دختر کوچولو هم داره با توجه به اوضاع خونه و همچنین وضع مادرم که معتاد و چرتیه اصن خواهرام خواستگار ندارن بیکارن تو روستا یکسر همو میزنن یعنی ببین عروسی هم نرفتن چون لباس ندارن من خودم ازدواج کردم

حالا خواهرم چند ساله ی خواستگار داره پسر دوتا خونه داره و ی پارس درامدش هم خوبه تو کار صادرات پسته هستش ولی مشکل اینع یکم کچله که اونم بیچاره رفته کاشته میگه امضا میدم که پدرمادرم کارب نداشته باشن باهاش ی ماشین به اسمش میزنم درس بخونه هر شرطی بگین قبوله ولی خواهرم پاشو کرده تو ی کفش نه که نه چیکار کنیم پدرم میگه بلکه راضیش کنی تا باری از دوشم کم بشه تا کی برم چوپانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرت خل و چله؟ شاید دعا گرفتن براش با اینکه اهل این خرافات نیستم اما انقد بی عقلی عجیبه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

پسره مشخصه خواهرتون رو دوست داره هم مالی و هم اخلاقی داره راه میاد

کاش دخترا بفهمن انتخاب درست پسری هست که دوسشون داره نه پسری که دوسش دارن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ببخشید با این شرایط چرا پیگیر خواهرته براش دختر زیاد هستتروخدا ازم ناراحت نشو

از سن کم عاشق خواهرم شده تا الان هزار نفر واسطه فرستادن

بخدا یعنی هیشکی نمونده که نیومده باشه برای خواستگاری ولی خواهرم میگه نه که نه

پسره مشخصه خواهرتون رو دوست داره هم مالی و هم اخلاقی داره راه میادکاش دخترا بفهمن انتخاب درست پسری ه ...

یعنی تا الان شاید هزار نفر فرستاده باشه خواستگاری

پسره مشخصه خواهرتون رو دوست داره هم مالی و هم اخلاقی داره راه میادکاش دخترا بفهمن انتخاب درست پسری ه ...

نمی دونم چجوری راضیش کنیم اگه این ازدواج کنه دومی ماشاالله خیلی خوشگله ی خواستگار داره که منتظره خواهرام اول ازدواج کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز