حناقانوم مدیر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 229 عنوان فراموشی | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 54 پست کسی میدونه چطوری ی نفر رو میشه فراموش کرد؟اگه کسی تجربه ای داشته میشه باهام در میون بزارم:)؟ 1402/12/06 | 01:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حناقانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 229 سعی کن بهش زیاد گیر اینا ندی گیر دادن باعث فرار مرد میشه من میخوام تمومش کنم دیگه نمیکشم اصلا عوض شده مثل اوایل نیست درسته عاشقشم ولی دلیل نمیشه سوارم بشه و هزارتا منت سرم بزارع😐
حناقانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 229 میخوای جدا شی ازش یعنی؟ بهترین راه همینه بنظرم دیگه نمیتونم با منت گذاشتمش سرم تحقیر شدنمو ببینم
حناقانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 229 بهترین راه همینه بنظرم دیگه نمیتونم با منت گذاشتمش سرم تحقیر شدنمو ببینم همش حس میکنم بخاطر اختلاف طبقاتی خانواده هامونم هست
fatmealipour عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1437 بهترین راه همینه بنظرم دیگه نمیتونم با منت گذاشتمش سرم تحقیر شدنمو ببینم من از شرایط زندگیت خبر ندارم ولی بنظر من اگر دلیل جداییت خیانت نیس میتونی بهش شانس دوباره بدی فراموش کردن اونقدرام راحت نیس…ولی من زمان هزاربارم ب عقب برگرده بازم جدا میشم
حناقانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 229 من از شرایط زندگیت خبر ندارم ولی بنظر من اگر دلیل جداییت خیانت نیس میتونی بهش شانس دوباره بدی ... مدونی مشکل چیه میدونه دوسش دارم و بدون اون نمیتونم هی داره اذیت میکنه میخوام ی کاری کنم بترسه نمیدونم چیکار کنم
fatmealipour عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1437 مدونی مشکل چیه میدونه دوسش دارم و بدون اون نمیتونم هی داره اذیت میکنه میخوام ... خب بترسونش پس ی مدت کلا صحبت نکن باهاش اگه واقعا دوست داشته باشه میاد جلو باهات حرف میزنه توام اون موقع مشکلاتتو بگو بهش حتی میتونه شرطم بذاری براش
حناقانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 229 خب بترسونش پس ی مدت کلا صحبت نکن باهاش اگه واقعا دوست داشته باشه میاد جلو باهات حرف میزنه توا ... ایده خوبیه
کاربرروانی عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 1849 میشه یکم باهم حرف بزنیم 😢 منم واقعا نیاز دارم با یکی صحبت کنم در مورد این قضیه جانم بگو میشنوم
مهربون_دیوونه عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 2461 وای منممممم ببین من چقد بی بخارم ک تو این دوسال نتونستم ب کسی نگاهم کنم من هیچ وقت پیگیرش نیس ... من هنوز پیگیرشم نبودم هااااا ولی چن روزه دوباره افتاده رو مخمهمسر من خیلی زود فراموشم کردعزیزم فاطمیان ببینه خوشبخت شدی یا بدبخت وگرنه کسی اگ میخواست میموند تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃
مهربون_دیوونه عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 2461 من میخوام تمومش کنم دیگه نمیکشم اصلا عوض شده مثل اوایل نیست درسته عاشقشم ولی دلیل نمیشه سوار ... ولی تموم کردن راحت نیستااااااازود تصمیم نگیردرسته زندگی منو همسرم یکطرفه تموم کردمنم مجبور بود بالاخره با تموم شدنش کنار بیامولی طلاق خیلی سخته خیلی تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃