2777
2789
دقیقا مثل من ب هیچ کس اعتماد نمیتونم بکنم وقتی نامزدم جلوی چشم داشته بهم خیانت میکرده  فک کن ب ...

همسر منم خیلی محبت می‌کرد و می‌گفت عاشقمه نگو همش فیلم بوده

راستی موقع جدایی راحت رفت؟

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

با هم دوست بودین؟ منم اصلا نمیتونم فراموش کنم نگا به کسی رو ولش اعصاب برام نمونده  فک کن یکی ...

منو‌ دو سه بار ول کرد تو بحثا یکیش پنج روز اون یکی هم دو هفته حدودا ببین وقتی ی‌کاری میکردم یا ی چیزی می‌دیدم که به اون شبیه بود بغضم می‌گرفت در حدی بود که هر مژه چشمی که می‌دیدم یا چشم مشکی که می‌دیدم هی بغضم می‌گرفت در این حد که ی بار پچ پچ‌باز کردم بازم گریم گرفت😐بعد اون عین خیالش نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که قدرت اینو داری نشون ندی تظاهر میکنی خودش نشون میده قوی هستی

همه همینو بهم میگن من تو سن کم واقعا خیلی عذاب کشیدم همه جوره ولی میگم دیگ با اینکه خیلی ناراحت میشم ولی هیچ وقت نمیذارم کسی متوجه بشه ولی دیگ ادم از ی جای ب بعد خسته میشه 

همسر منم خیلی محبت می‌کرد و می‌گفت عاشقمه نگو همش فیلم بوده راستی موقع جدایی راحت رفت؟

خیلی راحت اصن براش مهم نبود دورش شلوغ بود منو میخواست چیکار دیگه 

خیلی احمقم با همه اینا همچنان بهش فکر میکنم

همه همینو بهم میگن من تو سن کم واقعا خیلی عذاب کشیدم همه جوره ولی میگم دیگ با اینکه خیلی ناراحت میشم ...

دقیقا من بدون اون نمیتونم واقعا امشب ی بحث کردیم هزارتا منت گذاشت سرم جوری بود که واقعا به فکر خودکشی افتادم

خیلی راحت اصن براش مهم نبود دورش شلوغ بود منو میخواست چیکار دیگه  خیلی احمقم با همه اینا همچنا ...

بزرگترین گناه ما هم اینه که مثل اونا نیستیم

مثلا الان خود من چرا بعد این همه مدت باید تنها باشم؟

در حالی که اون عکس روز ولنتاینشونو استوری کرده بود

من خیلی بی بخارم شماها رو نمیدونم

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

بزرگترین گناه ما هم اینه که مثل اونا نیستیم مثلا الان خود من چرا بعد این همه مدت باید تنها باشم؟ د ...

وای منممممم ببین من چقد بی بخارم ک تو این دوسال نتونستم ب کسی نگاهم کنم 

من هیچ وقت پیگیرش نیستم هیچ وقت 

یعنی روزی صدبار دلم میگه برو پیجشو چک کن ببین چی استوری کرده بازم نمیتونم دلم نمیخواد پیگیرش باشم ولی میدونم تو رابطس اونم یکی نه چن تا

میشناسمش خیلی هوب برای اون یکی کافی نبود هیچ وقت 

فقط نمیدونم چرا همچنان پیگیرمه فکر کن ب طرف خیانت کنی بعد پیگیرشم باشی برام عجیبه