2777
2789
پس چجوری اونا راحت فراموشمون میکنن؟

واقعا برا منم سواله من ک حالا دوساله نتونستم فراموش کنم به دوستی دارم اون شیش ساله 

بعد از تموم کردن بامن یکی دو هفته بعدش رابطه جدید شروع کرد و من همچنان نمیتونم حتی به کسی نگاه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا برا منم سواله من ک حالا دوساله نتونستم فراموش کنم به دوستی دارم اون شیش ساله  بعد از تمو ...

با هم دوست بودین؟

منم اصلا نمیتونم فراموش کنم

نگا به کسی رو ولش اعصاب برام نمونده 

فک کن یکی بیاد بخوای تازه بشناسیش،بخوای محبت کنی ،راه هایی که قبلا رفتی رو بازم بری نمیدونم چرا حوصله ام نمی‌کشه 

اونوقت اون از وقتی ولم کرده سرحال تر و باحوصله تر شده 

فقط از خدا میخوام حالم خوب شه همین

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

با هم دوست بودین؟ منم اصلا نمیتونم فراموش کنم نگا به کسی رو ولش اعصاب برام نمونده  فک کن یکی ...

نه ما نامزد بودیم بهم بار ها خیانت کرد و من جدا شدم ازش خیلی دوسش داشتم خیلی 

بخشیدمش چن بار باز تکرار کرد ولی با اینکه برام خیلی سخت بود تصمیم گرفتم جدا شم امیدوارم یه روزی بتونم فراموشش کنم 🥲

با هم دوست بودین؟ منم اصلا نمیتونم فراموش کنم نگا به کسی رو ولش اعصاب برام نمونده  فک کن یکی ...

من اتفاقا دلم میخواد با کسی وارد رابطه جدیدی بشم ولی نمیتونم اصن فکر نکنم دیگه بتونم کسیو به اندازه اون دوس داشته باشم …

بعد جدایی دیگه پیگیرت نشد؟

چرا 

چن باری با پیج فیک استوریامو دیده

البته پیجش فیک نبوده پیج قبلیش بوده ک برگردونده و الان اسم و ایدیشو. عوض کرده من متوجه نشم ک کیه ولی نمیدونم هنوز چتامونو نگه داشتم 

من اتفاقا دلم میخواد با کسی وارد رابطه جدیدی بشم ولی نمیتونم اصن فکر نکنم دیگه بتونم کسیو به اندازه ...

من دیگه نمیتونم بع کسی اعتماد کنم

و اینکه آدم مورد علاقمو پیدا نمیکنم و بشدت عصبی شدم

ولی کاش یکی بیاد دوسم داشته باشه

چرا  چن باری با پیج فیک استوریامو دیده البته پیجش فیک نبوده پیج قبلیش بوده ک برگردونده و الان ...

جدیدا نگاه کرده؟

اصلا روز تولد و ...با پیج خودش پیام نداده؟

من دیگه نمیتونم بع کسی اعتماد کنم و اینکه آدم مورد علاقمو پیدا نمیکنم و بشدت عصبی شدم ولی کاش یکی ...

دقیقا مثل من ب هیچ کس اعتماد نمیتونم بکنم وقتی نامزدم جلوی چشم داشته بهم خیانت میکرده 

فک کن به ساعت قبل اینکه پیش من بیاد بغل یکی دیگه بود ولی بعدش ک میومد جوری رفتار میکرد ک انگار خیلی دوسم داره