2777
عنوان

شب وحشت بیاید

1555 بازدید | 43 پست

سلام بیاید دور هم داستان های ترسناک  تعریف کنیم 

هرچی که شنیدین یا واسه خودتون اتفاق افتاده تعریف کنید

اول خودم شروع میکنم

یه شب ساعت ۲اینا تو راه مسافرت بودیم واسه این که همسرم خوابش نگیره داشتم باهاش حرف میزدم یه دفع دیدم کنار خیابون یه دختر بچه وایساده به همسرم گفتم صبر کن بچه کنار خیابون بود همسرم گفت بچه کجا بود این موقه شب گفتم بود وایسا نگهداشت تازه دنده عقب هم گرفت ولی کسی نبود 

۳روز مسافرت بودیم کلا تو ذهنم بود همش حس میکردم یکی پشتمه ازین اتفاقا زیاد برام افتاده تو بچگی تاپیک های قبل گفتم حالا شما تعریف کنید  تا من یکی دیگه بگم

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید

عنوان تاپیک خودش ترسناک ..‌🥺

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دلم میخواد هیجان زده بشم ولی نمیدونم چرا اینایی که تعریف میکنن رو باور نمیکنم😬🤦‍♀️

باور کن واقعیه من تجربه کردم 😰

اون شاید فرشته محافظت بود تا تو مسافرت بیشتر حواستو جمع کنی...منکه خیـــلی از این چیزا حتی بدترشم دی ...

برای منم عادیه ولی این که نمیدونم چی هستن منو اذیت میکنه

اینکه تاحالا هیچ اتفاق ترسناکی برام نیوفتاده ترسناکه بنظرم 😕🤣

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

آره واقعا 😂

هعییی☹️

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

اتفاق نیوفته خیلی بهتره خداروشکر کن اذیت کنندست  آدم یه جوریه حتی بقیه هم حس میکنن

اوهوم درسته

برای منم عادیه ولی این که نمیدونم چی هستن منو اذیت میکنه

سعی نکن دنبالشون بری چون بیشتر اذیت میشی.من قبلا که خونه تنها میشدم هواتاریک میشد یه حسایی داشتک نفسم سنگین میشد حس هوا دورو برم داشتم .اینقدر بهش فکر کردم و کنجکاو شدم تا یه شب که از خابگاه اومده بودم خونهواسه مرخصی شب تا صبح اذیت شدم....خواب بودم ولی بیدار بودم یه نفر پایین پاهام یه نفر بالاسرم دونفرم بغل دستام واستاده بودن کامل سیاه فقط یفیدی چشماشون معلوم بود زدونم مثل حاجی فیروز دایره میزد میچرخید دورم میخندیدن اینقدر گریه کردم تا صبح که نگو...

اسی بچه که ترسناک نیست  یچیزی میگفتی که بترسیم مثلا یه زن با صورت پوشیده و لباس کاملا سیاه :)) ...

عزیزم یه دختر بچه بود موهاش بلند صورتش دیده نمیشد چون تاریک بود لباسش سفید بود