2777
2789
دلیلش چی میتونه باشه

ذات مهمترین دلیلشه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
الان کسی گفته در ازای مبلغی ادرس زنه رو با تمام شماره هاش میده  موندم قبول کنم یا نه از ی طرف ...

ادامه نده اسی اگ شوهرت خیانتکارباشه بازم‌معلوم‌میشه

الکی حال خودتو خراب نکن

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی امیدی هست که مرد وفادارم وجودداره؟؟🥲

قطعا همینطوره 

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
بش گفتم ذات بد نیکو نگردد چون ک بنیادش بد است

ذات تنها چیزیه که بع نظرم تغییری نداره

دلیلش چی میتونه باشه

عزیز به منم بد جور خیانت شده اونم بارها.از بدترین نوعش.نه بخشیدمش نه ازش میگذرم.ولی جداهم نشدم بخاطر بچه.دیگه سرسوزنی هم حسی بهش ندارم.فقط فعلاااا تحملش میکنم تا بچم بزرگ‌شه 

دارم حتی از پیامش هم عکس گرفتم گفتم حق طلاق گفت میدم  گفتم سه دنگ خونه گفت شش دنگ میزنم  ...

بعضی زنا قصدشون به هم زدن زندگی زنهای دیگه هست .فاسدن و خود خود شیطونن .

شیطونو‌ لعنت کن بیخیال شو دیگه .این برای شوهرتم درس شد .دیگه شماره نده .

من که مطمئنم شوهرت گناهش در حد همون شماره دادنه که یا از کم روییش بوده یا تزلزلش لحظه ایش .

ببخش و زندگیتو کن .

آنقدر این دنیا کوتاه و فانیه که ارزش ندارن کش دادن به موضوع که ختم به خیر شده

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
از اینکه ندونم اون زن کیه ولی قطعا اون من و میشناسه  از این میسوزم

شاید یکی که حسادت می‌کنه به زندگیت شماره تو رو داده باشه به این زن .

گول نخور بچسب به زندگیت که بسوزن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
امیدوارم نفربعدی که سرراهم قرار میگیره هرعیبی داشته باشه ولی وفادارباشه 

ایشالا

بعضی زنا قصدشون به هم زدن زندگی زنهای دیگه هست .فاسدن و خود خود شیطونن . شیطونو‌ لعنت کن بیخیال شو ...

مرسی دورت بگردم 

اخه اگه منم ب همچین کاری کنم از ترس فوری خطمو خاموش میکنم اما اون با وقاحت تمام ج میداد یا خودش زنگ میزد 

بعد در کمال پررویی میکه چرا بهم توهین میکنی 

چرا خدا ریشه اینا رو از رو زمین بر نمیداره