2777
2789
عنوان

به معنی واقعی تنها ترینم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 32 پست

تنهایی ام را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست 

گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نی 💔

اگه بدونی من چقد تنهام ولی کلی آدم دوروبرمن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهایی ام را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست  گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نی 💔 اگه بدونی ...

دقیقا مثل من هستی

هستن خیلیا دورمن اما از درون تنها ترین ادمم

شاید واقعا هممون تنهاییم

قبلا میگفتم خوش به حال خواهرشوهرم بی کس نیست اما فهمیدم اونم تو معامله زندگی هست. مادرش بچش رو نگه میداره که فردا روز تو پیری دستش رو بگیره. بعد هم از بیکاری حوصلش سر میره، میره اونجا بچه نگه میداره از بی همدمی

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
دقیقا مثل من هستی هستن خیلیا دورمن اما از درون تنها ترین ادمم

🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
قبلا میگفتم خوش به حال خواهرشوهرم بی کس نیست اما فهمیدم اونم تو معامله زندگی هست. مادرش بچش رو نگه م ...

هممون انگار تو معامله زندگی هستیم

مادر شوهرم با شوهرم خوب رفتار میکنه تا به کاراش برسه

از این ریتم تکراری زندگی خستم 

من زمانی که بچه بودم هم همیشه تنها بودم مادرم شاغل بود الانم راه دور ازدواج کردم اونم به خواست خانوادم . الانم تنهام . همسایه های ما هیچوقت نیستن همیشه میرن مهمونی.  انگار فقط میان خونه واسه حموم و دستشویی.  دوباره میرن . واسم عجیبه چه فامیلایی دارن که دایم خونه همدیگه هستن چقدر همدیگرو دوست دارن که دم به دقیقه کنار همند. من دو دقیقه نمیتونم مهمون رو تحمل کنم همسایه هایی که من تا الان دیدم خونه رو فقط واسه گذاشتن وسایل دارن وگرنه ثانیه ای خونه نیستن واسم عجیبه مگه ادم نمیگه برم خونم پاهامو دراز کنم استراحت کنم؟ ولی همسایه های ما فقط میخوان جایی باشه وسایلشونو بزارن اون تو . برعکس من کل عمرم رو تو خونه هستم تا کار مهم پیش نیاد از خونه نمیرم بیرون 

من زمانی که بچه بودم هم همیشه تنها بودم مادرم شاغل بود الانم راه دور ازدواج کردم اونم به خواست خانوا ...

تنها بودن شماعم سخته میفهممت

ولی اینکه دورت شلوغ باشه و احساس تنهایی کنی سخت تره

همسایه هامو میبینم حس یتیم بودن دارم چقدر همسایه هامون با فامیلا و خانواده هاشون خوشن. من فکر میکنم همسایه هامون تو دلشون میگن این دختره کسو کار نداره؟ چرا هیچکی نمیاد خونش؟ بخاطر همین دوست ندارم تو اپارتمان باشم چون فکر میکنم مردم درموردم اینجوری فکر میکنن و حس بدی دارم دوست دارم یه جای تنها زندگی کنم کسی منو نبینه کسی نبینه من چقدر تنهام 

همسایه هامو میبینم حس یتیم بودن دارم چقدر همسایه هامون با فامیلا و خانواده هاشون خوشن. من فکر میکنم ...

سخته این مدل زندگی کردن

منم تو خونه دورم شلوغه اما بیرون اصلا نمیرم

حتی خونه مامانمم به زور احازه میدن که برم

دقیقا حال الان من که تازه میفهمم همه برام نقش بازی کردن که دوستم دارنو پشتمن

تایپیکاتو خوندم 

تنها راهت اینکه سیاست یاد بگیری متاسفانه خیلی ساده ای 

سعی کن تا میتونی دل شوهرتو ب دست بیاری وقتی شوهرت پشتت باشه تمومه 

با کارای خوب حرفای خوب رفتارای مورد علاقش بکشش  سمت خودت 

واینکه سنت هنوز کمه نگو برا بچه دار شدن دیر میشه 

تا چندسال بچه دار نشو اول جا پاتو محکم کن ببین کجای این زندگی هستی بعد بچه رو بیار ک این تویی ک من دیدم بچه هم بیاری هم خودت هم اون طفل معصوم باید تا عمرداری زجر بکشین 

اول شوهرتو بکش سمت خودتت بعد چندسال ک مستقل شدی بچه بیار ببین این روزگار و دنیا شل واسی سفت میخوری دوره قاجار ک نیست تو سری خور باشی  تو اگه بلد نبودی زندگی راه ببری چرا ازدواج کردی 

کم کم هم سعی کن از مادرشوهرت دور بشی دیگه کمتر بگو بخند کن حرف بزن یا ب حرفاش توجه کن 

ی گوش در ی گوش دروازه