2777
2789
عنوان

به معنی واقعی تنها ترینم💔

598 بازدید | 32 پست

گاهی وقتا ادم خیلی تنهاست

نه اینکه کسی کنارش نباشه

دور ادم شلوغه اما از درون تنهاست

حس و حال الانم هم دردناکه هم غریبانه

باعث  این حالم تموم ادمان به خصوص مادر شوهرم

همه ماها تنهاییم اینو وقتی میفهمی که درد داری

مشکل داری

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنهایی

همه آدما تنهان

بعضیا زود میفهمن 

بعضیا دیر 

بستگی به مهارت نقش بازی کردن اطرافیانمون داره🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

تنهایی همه آدما تنهان بعضیا زود میفهمن  بعضیا دیر  بستگی به مهارت نقش بازی کردن اطرافی ...

دقیقا حال الان من که تازه میفهمم همه برام نقش بازی کردن که دوستم دارنو پشتمن

تنهایی حالت انسانیه که هیچ وقت با چیزی پر نمیشه چون جایگاه خداست بجز اون کسی نمیتونه 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

دقیقا حال الان من که تازه میفهمم همه برام نقش بازی کردن که دوستم دارنو پشتمن

دروغه 

هیچ کس پشت هیچ کس نیست

هیچ کس اونقدر خوب نیست که بشه مرهم دردها و زخم های ما 

فقط خودمونیم فقط خودمون

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴