2777
2789
عنوان

پدرشوهری که یه ذره به فکر بچش نیست

225 بازدید | 13 پست

اگرهمسرتون از بی فکری پدرش اذیت میشه ولی چیزی بهش نمیگه که مثلا بیاکمکم شما با مادرشوهرتون درمیون میذاشتین؟همسرم دست تنا ومریض افتاده بجاش پدرش فقز تقاضای پول میکنه ازش بدون ذره ای فکر خرجش خیلی خیلی بالاس

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

نه نمیگفتم چون اونم از همون قوماشه

شماره هاشونو بلاک میکردم و قطع رابطه میکردم تا بیشتر از این زجر نکشم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه.  خودم رو از چشم نمیندازم

حق باشماست خودمو دخالت نمیدم ممنونم که وقت گذاشتین

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده 

واقعا به صبرزیادی نیاز دارم که بتونم درمقابل بی فکری های پدرهمسرم دوام بیارم 

کاسه ی داغ تر از اش نباید باشی 

همسرت هر وقت احساس نارضایتی کرد خودش لب باز میکنه اعتراض میکنه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
نه.خودش ناراضی باشه میگه.شما اصلا چیزی نگو که اخرش ادم بده میشی

واقعا حق باشماست فقط پیش من میشینه میگه وگرنه یک کلام ب پدرش چیزی نمیگه ممنونم بابت وقتی ک گذاشتین

کاسه ی داغ تر از اش نباید باشی  همسرت هر وقت احساس نارضایتی کرد خودش لب باز میکنه اعتراض میکنه

درسته عزیزم ممنونم ک وقت گذاشتین

منم دارم میکشم الان هشت ساااله فقط منتظرم کارم اوکی بشه طلاقمو بگیرم با بچه هام برم دیگه نمیکشم  ...

امیدوارم روی خوش رو به زودی ببینین عزیزم وهرچی به مصلحت شما وبچه هاتون هس اتفاق بیوفته بهترین کارو میکنین واقعا من توی عقدم موهام سفیدشده از دستشون شما ک هشت ساله..