2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم داشتم 11سانت خیلی اذیت شدم حدود 10سالی هست عمل کردم 

❌ آقایون نا محترم سایت خجالت بکشید شما کار ندارین؟ شغل ندارین؟ خانواده ندارین؟ ببخشید شرف ندارین؟ حتما ندارید دیگه که این همه درخواست میدید ❌ یکی از چیزهایی که بهم انرژی میده گوش کردن به ترجمه قرآن با صدای خدا بیامرز بهروز رضوی ( سایت صافون ترجمه قرآن صوتی مسعود رباعی...)اگه رفتین گوش کردین اول برای ظهور امام زمان و بعد عاقبت بخیری خودت و خانواده من هم دعا کن ...حتما گوش کنید لذت میبرید🌹🌹🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،🌹🌹🌹🌹

فعلا که نه وای عوارض داره اونم چسبندگی شدید رحم که برا زایمانم به مشکل خوردم 

اگه عمل کردین و دکتر گفت بعد مدتی بچه دار شوید حتما گوش بدین تا مثل من به مشکل نخورید

❌ آقایون نا محترم سایت خجالت بکشید شما کار ندارین؟ شغل ندارین؟ خانواده ندارین؟ ببخشید شرف ندارین؟ حتما ندارید دیگه که این همه درخواست میدید ❌ یکی از چیزهایی که بهم انرژی میده گوش کردن به ترجمه قرآن با صدای خدا بیامرز بهروز رضوی ( سایت صافون ترجمه قرآن صوتی مسعود رباعی...)اگه رفتین گوش کردین اول برای ظهور امام زمان و بعد عاقبت بخیری خودت و خانواده من هم دعا کن ...حتما گوش کنید لذت میبرید🌹🌹🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،🌹🌹🌹🌹

منم داشتم 11سانت خیلی اذیت شدم حدود 10سالی هست عمل کردم 

عزیزم چه عوارضی داشت که عمل کردی؟تو پریودیات به مشکل خوردی؟میشه عمل نکرد؟

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...

پریودهام خیلی زیاد بود درد زیاد داشتم فشار به کلیه و مثانه میآورد 

کمر درد پا درد  کم خونی  فریتینم شده بود 4

پریودهام خیلی زیاد بود درد زیاد داشتم فشار به کلیه و مثانه میآورد  کمر درد پا درد  کم خون ...

منم پام خیلی درد میکنه فشار میاره واقعا،من پریودم خیلی کم شده ایندفه ممکنه به این ربط داشته باشه؟

منم پام خیلی درد میکنه فشار میاره واقعا،من پریودم خیلی کم شده ایندفه ممکنه به این ربط داشته باشه؟

بله ممکنه به خاطر همین باشه 

بهتره که یه دکتر خوب و وارد پیدا کنید چون موقع عمل به خونریزی می افتین و اگه کار بلد نباشه رحم بر میداره 

اگه درمان نکنید عواقب خوبی ندارن ممکنه پایه داشته باشه و به کلیه و مثانه هم بچسبه ‌‌

حتما حتما یک دکتر خوب پیدا کنید 

بله ممکنه به خاطر همین باشه  بهتره که یه دکتر خوب و وارد پیدا کنید چون موقع عمل به خونریزی می ...

چن تا دکتر عوض کردم ولی راضی نبودم باید یه دکتر حاذق پیدا کنم ممنون از راهنماییتون⚘