cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1999 عنوان خانوما موقع خواستگاری چیا بگیم .؟ 132 بازدید | 10 پست چه حق هایی رو بگیم که میخوایممثلاً حق طلاق خیلیا نمیدن خب چه حق هایی رایجه که میشه راحت گرفت.مخصوصا اگه طرفت مرد قانون باشه 😐 آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟ 1402/12/04 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هشداربرای_کنکور404 عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 154 اگه میخوای حق تحصیل و شغل و اینکه سر مراسمات خاص تون از الان بحث کن و ببین چقدر به حرف خانوادشه و...
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1999 فعلا چیزی نگو. فرار میکنه برا چی پس کی بگیم آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
amirrr12 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 112 هنوز نرفتید خاستگاری از الان دنبال طلاق و حق و حقوق هستید بنازم طرز فکر.
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1999 هنوز نرفتید خاستگاری از الان دنبال طلاق و حق و حقوق هستید بنازم طرز فکر. کی نرفته خواستگاری من برا آینده میپرسم که اطلاعات داشته باشم آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8698 هنوز نرفتید خاستگاری از الان دنبال طلاق و حق و حقوق هستید بنازم طرز فکر. تا صبح بناز نه خیر زمان شرت علی خان قاجاره سکوت کنیم ببینیم شما مردا اول چی دستور میدین به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
froodom عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 2699 خواستگاری این چیزها را نگو زوده هدف زندگیش را بپرس چیه برنامه ای داره برای آینده اعتقادات رفت و آمد فرهنگ خانواده ها را بپرس
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1999 خواستگاری این چیزها را نگو زوده هدف زندگیش را بپرس چیه برنامه ای داره برای آینده ... ببخشید هدف زندگی یعنی چی و اینکه منظور از رفت و آمد چیه آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1999 خواستگاری این چیزها را نگو زوده هدف زندگیش را بپرس چیه برنامه ای داره برای آینده ... این حق ها کی گفته بشه بهتره ؟چون مهم هستن چه بسا خیلیا توافق نکنن آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
froodom عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 2699 این حق ها کی گفته بشه بهتره ؟ چون مهم هستن چه بسا خیلیا توافق نکنن بابا بزار یکم صمیمی بشین میترسه طرفبه خود طرف تنهایی بگو