2777
2789
عنوان

خانوما موقع خواستگاری چیا بگیم .؟

132 بازدید | 10 پست

چه حق هایی رو بگیم که میخوایم

مثلاً حق طلاق خیلیا نمیدن خب 

چه حق هایی رایجه که میشه راحت گرفت.مخصوصا اگه طرفت مرد قانون باشه 😐

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا چیزی نگو. فرار میکنه

برا چی 

پس کی بگیم 

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟
هنوز نرفتید خاستگاری از الان دنبال طلاق و حق و حقوق هستید بنازم طرز فکر.

کی نرفته خواستگاری 

من برا آینده میپرسم که اطلاعات داشته باشم 

هنوز نرفتید خاستگاری از الان دنبال طلاق و حق و حقوق هستید بنازم طرز فکر.

تا صبح بناز نه خیر زمان شرت علی خان قاجاره سکوت کنیم ببینیم شما مردا اول چی دستور میدین

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خواستگاری این چیزها را نگو زوده  هدف زندگیش را بپرس چیه  برنامه ای داره برای آینده  ...

ببخشید هدف زندگی یعنی چی 

و اینکه منظور از رفت و آمد چیه 

خواستگاری این چیزها را نگو زوده  هدف زندگیش را بپرس چیه  برنامه ای داره برای آینده  ...

این حق ها کی گفته بشه بهتره ؟

چون مهم هستن چه بسا خیلیا توافق نکنن