2777
2789
عنوان

دوسش ندارم

108 بازدید | 6 پست

من تو سن کم ازدواج کردم قبل از ازدواج از شوهرم به شدت متنفر بودم هم خودم هم خانوادم ولی یهویی ازش خوشم اومد هم من هم خانوادم که به احتمال زیاد چیز خورمون کردن 

شوهرم خیلی گیرهای الکی میده 

از اول عقد چندین بار روم دست بلند کرده جلو چشمای مامانم، خونه ی مامانم رو کلا بهم ریخته و ظرفا رو شکسته حالا به چه دلیل به دلیل اینکه چرا بهم بدجور نگاه کردی اخه داشت مشروبات الکلی میخورد و من با این خیلی مخالم به بابام هم نگفتم که همچین چیزی پیش اومده چون بابام خیلی زود عصبی میشه و ممکن بود ی دعوای بدتر اتفاق بیوفتهخلاصه چندین بار دیگه همین اش و همین کاسه

ی خانواده داره ک نگم همشون منفی و بد دهن و تیکه پرون، یعنی فک کنید پدر و مادر از پسرای خودشون میترسن شوهرم تو همه ی دعوا ها از ظرف و ظروف بگیر تا از ی چیز دیگه درشه همشو میشکونه میگه خیلی دوسم داره و.. دیشب عقد دختر عموم بود به هزارتا دعوا رفتم 

از اوایل عقد بهتر شده اما من دیگه بدم میاد ازش ۱۴سال تفاوت سنی داریم 

خانواده ی من اصلا سابقه نداشتن تو این سن دختر رو شوهر بدن من خودمم نمیدونم به چه عقلی قبول کردم 

نه از خودش خوشم میاد نه خانوادش 

من نمیدونم توی این دوسال چطور دووم اوردم دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد طلاق جایی رو داری بری زندگی کنی؟

اره بابا من سنی ندارم ۱۴سالمه 

خونمون تازه خانوادم هم از این شوهرم و خانوادش بدشون مید البته با رفتارایی که شوهرم کرد 

بعد طلاق جایی رو داری بری زندگی کنی؟

از مامانم شنیدم ک بابام گفته هرچی شد طلاق دختذمو نمیگیرم میگه فردا پس فردا پیرمرد میاد در خونمو میزمه اما با این حرفش کاملا مخالفم